NEW IN / VIND MAKEUP FRA APBEAUTY.DK ♥

6. marts 2014

Hey my girls!

New in/ Give away: Kan i huske apbeauty.dk? Jeg skrev for længe siden at jeg ville til at lave en masse  giveaway ( indenfor makeup) Der jeg har en masse pige læsere. And i love it! Det er tid til endnu en giveaway fra Apbeauty! Denne gang kan i vinde 3 øjenskygge ( Lækkert er det) Og dér det er en Instagram ( giveaway) Kan i se hvordan i deltager her på min profil ( Hamsayassindk) Jeg finder den heldig vinder næste torsdag d. 13 Marts / 2014. Jeg vil lige skrive lidt om mine nye produkter herinde.. Jeg har jo også en Mask mudder / Dead Sea body scrub fra Apbeauty.dk  og jeg er så glad for dem! Virkelig nogle lækre produkter de har.. tjek det ud!

New in.. / Kabuki Body Bronzer 6 g Sand Stone 2013.

foto 2 (27)

foto 1 (26)

And i love it!! Ha’ en dejlig torsdag! Ses senere. XO

foto 2 (6)

 • Svar
  Winniedk
  8. marts 2014 at 21:55

  Jeg håber virkelig jeg vinder fordi min mor har snart fødselsdag, hun elsker make up<3 Jeg elsker hende så højt at jeg gerne vil give hende denne her gave og beholde lidt til mig selv 🙂 LOTS OF LOVE: WINNIEDK❤️❤️

  • Svar
   Hamsa Yassin
   8. marts 2014 at 21:56

   thank you søde <3

 • Svar
  Winniedk
  8. marts 2014 at 21:55

  Jeg håber virkelig jeg vinder fordi min mor har snart fødselsdag, hun elsker make up<3 Jeg elsker hende så højt at jeg gerne vil give hende denne her gave og beholde lidt til mig selv 🙂 LOTS OF LOVE: WINNIEDK❤️❤️

  • Svar
   Hamsa Yassin
   8. marts 2014 at 21:56

   thank you søde <3

Skriv en kommentar