SMUK SØNDAG / OPSKRIFT / UPDATE / THE WEEKEND

marts 9, 2014

Hej bloggen.

Dagen har været dejlig! Solen har skinnet og vi er godt på vej mod sommer og sol! Jeg glæder mig virkelig meget! Jeg bliver så glad af at dét lyser så meget igen.Jeg har bare dovnet hele weekenden, jeg træner fra Mandag – fredag ( hvilket jeg også skal i den nye uge) Jeg skal være SÅ klar til sommer jo! Uh, jeg skal forresten være med i et nyt dokumentarserie ( jeg har nævnt det lidt på facebook og instagramMen jeg kan ikke fortælle mere om det, jeg glæder mig til at i skal vide mere om det! Hader at holde på hemmeligheder!! Arrrh! Når.. Jeg har gjort rent og hygge mig.. Fik lækkert aftensmad og i får lige opskriften på salaten her… Håber at i har haft en dejlig weekend. I må sove dejligt når i kommer så langt! Sleep night.

Mhm..

foto 3 (2)

Opskrift:

Salatblade, peberfrugt ( den gule) avokado, agurk og solsikkefrøer. Så nemt og lækkert. Ha’ en dejlig aften! Xo

foto 1 (4)

 • Reply
  Mark Vestberg Lund
  marts 9, 2014 at 9:12 pm

  Ser virkelig godt ud søde <3 mums!

  • Reply
   Hamsa Yassin
   marts 9, 2014 at 9:13 pm

   Tak verdens sødeste Mark <3:)

 • Reply
  Mark Vestberg Lund
  marts 9, 2014 at 9:12 pm

  Ser virkelig godt ud søde <3 mums!

  • Reply
   Hamsa Yassin
   marts 9, 2014 at 9:13 pm

   Tak verdens sødeste Mark <3:)

 • Reply
  Thea
  marts 9, 2014 at 9:16 pm

  Det lyder dejligt mus

  • Reply
   Hamsa Yassin
   marts 9, 2014 at 9:16 pm

   Hehe mus <3 tak 🙂

 • Reply
  Thea
  marts 9, 2014 at 9:16 pm

  Det lyder dejligt mus

  • Reply
   Hamsa Yassin
   marts 9, 2014 at 9:16 pm

   Hehe mus <3 tak 🙂

Leave a Reply