SUNDE PANDEKAGER / GRAHAMSMEL / OPSKRIFT

10. marts 2014

Hej bloggen.

Must have/opskrift: Mhm, jeg elsker disse pandekager! Jeg ved jo godt at pandekager ikke er sunde, så jeg prøver tit at finde nye opskrifter! f.esk har jeg også benyttet mig meget af bananpandekager som også er sunde. Jeg har lavet denne opskrift før og efter en masse forspøgelser: har jeg valgt at lave dette indlæg engang for alle! Prøv jer frem.. Smag løs!!

foto 1 (5)

Opskrift: 

Jeg bruger lidt hvedemel, 2 æg, og det sunde ( grahamsmel) lidt sukker, man kan også bruge vaniljesukker, og mælk! Man bestemmer selv hvor meget man putter i! Så længe at MAN bruger 2 æg og ikke mere! VIGTIGT!! det super nemt at lave og det smager så godt!! ( hvedemel og sukker behøver man ikke at bruge meget af!)

Det blandes sammen..

foto 2 (5)

foto 3 (3)

foto 4 (1)

Det så lækkert! SÅ kan man jo putte noget syltetør på (jordbær)!! Det elsker jeg!! Hahha!! Prøv dig frem.. Det smager så godt. xx

 • Svar
  Mark Vestberg Lund
  10. marts 2014 at 16:03

  Ser godt ud søde <3
  Det staves ( Hvedemel ) men fuck nu det, skal helt klart prøves MUMS!

 • Svar
  Mark Vestberg Lund
  10. marts 2014 at 16:03

  Ser godt ud søde <3
  Det staves ( Hvedemel ) men fuck nu det, skal helt klart prøves MUMS!

 • Svar
  Hamsa Yassin
  10. marts 2014 at 17:59

  Hahahhahah! Tak <3

 • Svar
  Hamsa Yassin
  10. marts 2014 at 17:59

  Hahahhahah! Tak <3

Skriv en kommentar