TANDLÆGE / NAILS / UPDATE

11. marts 2014

Hej bloggen.

Update: Undskyld fordi at jeg først laver det første indlæg nu! Men dagen har været så presset! Jeg havde en tid hos ” Gelenegle Holstebro” Kl 10:00 og skulle ha’ fixet mine negle. Super lækkert sted og lækre negle… Vi sad dér og hygge snakket og tiden fløj afsted.. Kl – 12:00 havde jeg en telefon-samtale med en som hedder Aske, dér jeg skal starte på et helt nyt kur fra på mandag.. ( Har nemlig skaffet jer rabatkode dertil 😉 ) Skal nok fortælle mere om det i weekenden! Glæder mig! Så skulle jeg til tandlæge og ha’ fixet 2 huller.. Av av! Til jer som har fulgt min blog længe ved hvorfor og hvordan.. Efter det har jeg slappe af og venter stadig på at den bedøvelse – snart gå væk!! Har i ellers haft en dejlig dag? Solen har skinnet og er lidt træt af at jeg ikke kunne få udnytte det.. Men så det godt at sommeren er på vej!! yay.

Gelenegle Holstebro , holder åbenhus på Torsdag fra 10 – 22 ( tjek linket)

foto 2 (1)

Efter tandlæge.. av av! Jeg updater senere..

foto 5 (2)

    Skriv en kommentar