TRÆNING // STATUS ( APPESIZE)

marts 19, 2014

Hej bloggen.

Onsdag: Jeg har lige trænet og kan stille og rolig godt mærke at jeg har haft trænet i 3 dage i træk. Men never stop for your’ dreams! Jeg er jo på denne (Mealbox) Fra / appesize / Husk at i kan få 15% rabat på alle deres produkter. Jeg synes at det går super fint, jeg er ikke mæt eller sulten. Sådan ret enkelt synes jeg? Jeg har været på den i 3 dage nu.. Og jeg vil lyve hvis jeg sagde at det var nemt! for det er det ikke! Haha, jeg savner at kunne spise lige hvad jeg havdelyst til ( hele dagen) Men dejligt at man godt kan spise med til aftensmad på denne naturlig kur. I like this! ( Træner 6 gange i ugen, og har en hvile hvor jeg slet ikke spise det her) Its’ cool..

foto 1 (14)

Jeg brugt min elsket crosstrainer ( 15 minutter) idag, jeg danse Zumba i cirka 20 minutter også! Jeg elsker ZUMBA! Kan i huske at jeg lave en indlæg om det engang? At man faktisk bare kan søge på youtube ” zumba” Så kan man bare vælge udfra det man synes ser godt ud og danse med dem. Nemt og billigt! Det gjorde jeg så idag.. Hehe!

foto 1 (9)

    Leave a Reply