JEG HAR LAVET EN REGNBUE TIL DIG.. // UPDATE / LØRDAG

marts 22, 2014

Hello my dears!

Jeg var ude og handle ind og efter jeg kom hjem, så jeg bare den smukkeste regnebue på himmelen! Det jo ikke så tit at man oplever det, jeg synes virkelig at det er smukt! Selvom vejret ikke lige har været det bedste idag.. Jeg godt nok træt idag, jeg går jo næsten aldrig i byen ( thank good) Og dagen efter tager dét lidt hårdt på mig, ja jeg sådan set okat.. Jeg fik nogle lækre jordbær! Mhm, glæder mig til at dér kommer meget af det her til sommer! I love jordbær. Det blev til venø-bøffer herhjemme, super lækkert mad! Jeg vil lige udpdate jer fra dagen, jeg har heldigvis en ” fridag” fra mit kur.. Håber at i får en dejlig aften. XO, XO

foto 4 (1)

Nam nam nam..

foto 2 (6)

Jeg har forresten gjort rent herhjemme! Nu skal der bare være ro.. Hehe!

foto 1 (5)

    Leave a Reply