SOMETIMES // MY SECRET♥

22. marts 2014

 

 

Hey Honeys..

Hm, jeg har virkelig lagt og tænkt over mange ting idag. Nogle gange ikke? SÅ har jeg faktisk bare lyst til at smide en masse bomber ud på min blog, jeg ved at mange steder bliver mit blog -talt som ” hudløst ærlig” Men det synes jeg egentligt ikke helt den er, jeg vil dele en masse ting med jer og jeg har virkelig brug for at komme ud med mange store  hemmeligheder.. Men igen, kommer man jo til at såre en masse andre mennesker som slet ikke har noget med det at gøre! Hvilket jeg jo ikke vil.. Men jeg kunne jo bare være ligeglad? Jeg ved selv at jeg en dramatiske person, jeg skriger højt og kan være ekstrem flabet! Men det er den jeg er, og sådan er det bare. Jeg finder mig ikke i nogle ting mere! Jeg frygter ingen mennesker, jeg frygter ikke hvad folk tænker om mig eller siger bag mit ryg, for det er jeg vant til. Jeg står her idag, og jeg har nået så mange ting og når vi skal igang med at filme det nye dokumentarserie.. Kommer jeg til at fortælle så mange ting, mange vil nok tænke at ” det jo fortid” Men nej, for mig skal det bare ud så jeg kan få hvilet i sjælen.. Livet er ikke fair altid, og når nogen mennesker har fucket mig så fucking meget op.. Jamen hvorfor skulle jeg så tænke på deres medmennesker? hm.. Jeg skal tænke over nogle ting,   It has been so much fun, and its time to move on…- Love H.

foto 1 (4)

 • Svar
  SOMETIMES // MY SECRET♥ · Selected Bloggers
  22. marts 2014 at 12:12

  […] Hm, jeg har virkelig lagt og tænkt over mange ting idag. Nogle gange ikke? SÅ har jeg faktisk bare lyst til at smide en masse bomber ud på min blog, jeg ved at mange steder bliver mit blog -talt som ” hudløst ærlig” Men det synes jeg egentligt ikke helt den er, jeg vil dele en masse ting med jer og jeg har virkelig brug for at komme ud med mange store hemmeligheder.. Men igen, kommer man jo til at såre en masse andre mennesker som slet ikke har noget med det at gøre! Hvilket jeg … […]

 • Svar
  SOMETIMES // MY SECRET♥ · Selected Bloggers
  22. marts 2014 at 12:12

  […] Hm, jeg har virkelig lagt og tænkt over mange ting idag. Nogle gange ikke? SÅ har jeg faktisk bare lyst til at smide en masse bomber ud på min blog, jeg ved at mange steder bliver mit blog -talt som ” hudløst ærlig” Men det synes jeg egentligt ikke helt den er, jeg vil dele en masse ting med jer og jeg har virkelig brug for at komme ud med mange store hemmeligheder.. Men igen, kommer man jo til at såre en masse andre mennesker som slet ikke har noget med det at gøre! Hvilket jeg … […]

Skriv en kommentar