TANDLÆGE / MONDAY / APPESIZE

24. marts 2014

Hej bloggen.

Mandag: Jeg har jo været til tandlæge idag, jeg snakker jo om det med at få revet en tand ud.. Jeg mangler faktisk ikke så meget tilbage nu! Det gik super godt idag, og jeg er helt okay! Jeg blev helt rørt af alle de beskeder mange af jer har sendt til mig idag! Især på min instagram – I er for skønne! Tusind virkelig tak, det betyder så meget for mig! Love you. Efter det, har jeg bare slappe af og fået noget godt mad. Jeg jo stadig på kur ( Mealbox) Husk at i stadig kan få 15 % i rabat på alle deres produkter! Koden er ( HAMSA ) Det går super.. Jeg bare træt af at skulle spise det samme 4 gange om dagen.. Men heldigvis må jeg jo spise med til aftensmaden. 

foto 3 (3)

Mhm…  Jeg godt nok træt nu! Jeg skal i bad, rydde op og se på en masse mails.. Ses diamonds.

foto 1 (6)

    Skriv en kommentar