PUHA!! SOLEN SKINNER ♥

29. marts 2014

Hej bloggen.

Av mit mave: Puha, jeg har det ikke særlig godt! Jeg skulle måske lad vær’ med at spise så meget slik igår? og chips? Min krop har vist fået et sukke- chok.. Jeg får jo ikke så meget blandet sød-sager længere og derfor har jeg det lidt skidt idag.. Min krop kan ikke tåle til så meget sukke og dét er øv! Jeg håber at jeg får det bedre løbet af dagen.. Jeg kan godt mærke at det bliver bedre og bedre! Men pyt! Vi hygge jo os igår? Og hvor tit er der x-factor finale? Ja engang om året ikke! Jeg skal bare slappe af, hyg mig og nyde vejret idag.. Åh, det så lækkert her! Solen skinner, blå himmel – Sommer i Europa.. Nyder i også dagen? Hvis ikke’ så husk at nyde det! Life is good..

Hihi… ” har ondt af mig selv” … HAHA

foto 1 (6)

    Skriv en kommentar