D. 1 APRIL / WORKOUT / UPDATE

1. april 2014

Hej bloggen.

D. 1 APRIL: Glædelig 1. April til alle! Er det ikke idag alle må lyve? Haha, når ja vi lyver jo alligevel hele tiden 😉 HAHA! Ej, min dag har været mærkelig? Kender i det? Kunne ikke komme op i morges?! Men heldigt at jeg først skulle ha’ time kl 15:00? Det var ikke længe, og kunne ikke holde den helt ud idag! Så på torsdag skal jeg ha’ lavet mit matematik test færdigt.. and i hate it! Nok om det… Jeg har fået trænet disse to dage pisse hårdt! Især idag! Fordi at jeg spiste marabou går.. flot Hamsa!? Imens jeg endda er på kur? Når ja, jeg var også i byen i lørdags.. NU er det altså slut! Færdig bum.. Selvom det var den fedeste bytur længe.. Men jeg skal ha’ en dejlig krop jo! Mangler det sidste.. Og ja? Det er det sværeste... Kan godt! Jeg må bare ikke gi op nu… Imorgen er jeg 100% øm.. Jeg gik helt amok med hulahop ringen idag! Helt vildt! fart på i 20 minutter.. ( 10 minutter på  begge sider) Årh… Jeg så glad på en måde? Kender i det? Jeg ved faktisk ikke hvorfor.. Ej okay! Nu er jeg for mærkelig..

No pain – No again..

foto 4 (3)

Frokost idag: Tomater, Ærter, Fetaost, Nødder og Agurker! Must..

foto 2 (10)

Husk at i stadig kan få 15 % i rabat  på alt fra appezise  rabatkoden : HAMSA 

foto 1 (14)

 • Svar
  Ida
  4. april 2014 at 11:05

  Jeg har føzzdag, D.1 April. Det er mega nederen… Min Onkel troede ikke på jeg var blevet født.. 🙁 Så hvert år på denne dag, siger de jeg bare er en stor Aprilsnar 😉

  • Svar
   Hamsa Yassin
   4. april 2014 at 11:11

   Hehe! Du for sej! <3

 • Svar
  Ida
  4. april 2014 at 11:05

  Jeg har føzzdag, D.1 April. Det er mega nederen… Min Onkel troede ikke på jeg var blevet født.. 🙁 Så hvert år på denne dag, siger de jeg bare er en stor Aprilsnar 😉

  • Svar
   Hamsa Yassin
   4. april 2014 at 11:11

   Hehe! Du for sej! <3

Skriv en kommentar