JEG TÆNKER…… MEN?

april 1, 2014

Hej derude..

I Think: Hm.. Jeg har virkelig bare tænkt og tænkt idag! Jeg tænker sgu for meget!  Jeg hader at gør’ mig selv ked af det.. Ikke over hvad andre tænker eller synes om mig! Det er jeg fucking ligeglad med… Men når man bare føler at man skuffer sig selv? Hm.. Jeg bare træt af at man KONSTANT skal kæmpe for alt! Ja, jeg siger selv at man altid skal kæmpe for alt! Men nogle gange ikke? Så vil man bare ikke! ( ikke fordi jeg giver op) Kan i følge mig? Man føler bare at alt bliver træls! Lige i momentet føler man sig sgu ensom.. Også maser ked af det heden sig på.. Jeg bliver aldrig typen som giver op! Jeg har heldigtvis verdens bedste veninde Luise, som støtter mig i alt! Tak for det  min skat! Elsker dig så højt!! Det så vigtigt at man altid har en omkring sig når man føler at alt er ved og blive gråt!!! Jeg er ikke typen som dér pakker ind omkring hvad jeg føler eller tænker ( det ved i også godt efterhånden) Hm.. ja, når! Imorgen er det en ny dag og det glæder jeg mig til.. Sov dejligt derude! Husk at tro på jer selv! Lige meget hvad.

Verdens bedste Luise <3

foto 4 (1)

 • Reply
  malou christensen
  april 3, 2014 at 10:04 pm

  Hej mus du skal vide at du er en fantastisk fyr.
  du er god nok for den du er elsker den måde du er på og at du tør at være dig selv love til dig <3 knus Malou

  • Reply
   Hamsa Yassin
   april 3, 2014 at 10:05 pm

   Du så dejlig! Love u.

 • Reply
  malou christensen
  april 3, 2014 at 10:04 pm

  Hej mus du skal vide at du er en fantastisk fyr.
  du er god nok for den du er elsker den måde du er på og at du tør at være dig selv love til dig <3 knus Malou

  • Reply
   Hamsa Yassin
   april 3, 2014 at 10:05 pm

   Du så dejlig! Love u.

Leave a Reply