MILKSHAKE IN MY HAIR ♥

2. april 2014

Hej bloggen!

Milk_shake: Så fik jeg de længe ønsket produkter! Og jeg kan allerede fortælle jer at, jeg er super glade for dem! Til alle jer som har spurgt ind til hvor de kunne købes henne og pris osv. Kan i altid skrive eller ringe til frisør kongestolen   ellers kan i også altid skrive til dem på facebook som også hedder ( frisør kongestolen ) Så fik vi det på plads! Jeg er så glad for min pakke som indeholder forskellig produkter af Milk_shake – serien.. Der både til mit krøllet hår, krop og  olie som bare dufter af himmelen! Det dufter virkelig godt! Alle brude seriøst at prøve disse produkter af! Og jeg ved at de ikke er særlig dyre.. Nu har jeg prøvet dem i 2- 3 dage og kommer bestemt til at skrive meget mere om det!( laver en video om 14 dage omkring hvordan det er gået) Det er must herhjemme.. Hihi! Mine veninder er så misundelig, men så det godt at de nu også vil prøve dem af! Det er virkelig lækkert. Lidt billeder her… Glæder mig til at lave videoen for jer.

Milk_shake Agran deep treatment. Bruges til håret ( skal sidde i cirka 3- 5 min) Efter det skylles af – har man lækkert og blødt hår! Love it.

foto 1 (11)

foto 2 (11)

foto 3 (8)

Jeg laver en video om cirka 2 uger – så jeg kan fortælle jer præcis hvordan mit hår er blevet – og  samt meget mere info.

foto 2 (12)

foto 4 (4)

foto 1 (12)

foto 5 (4)

 • Svar
  MILKSHAKE IN MY HAIR ♥ · Selected Bloggers
  2. april 2014 at 10:57

  […] Milk_shake: Så fik jeg de længe ønsket produkter! Og jeg kan allerede fortælle jer at, jeg er super glade for dem! Til alle jer som har spurgt ind til hvor de kunne købes henne og pris osv. Kan i altid skrive eller ringe til frisør kongestolen ellers kan i også altid skrive til dem på facebook som også hedder ( frisør kongestolen ) Så fik vi det på plads! Jeg er så glad for min pakke som indeholder forskellig produkter af Milk_shake – serien.. Der både til mit krøllet hår, krop og olie som … […]

 • Svar
  MILKSHAKE IN MY HAIR ♥ · Selected Bloggers
  2. april 2014 at 10:57

  […] Milk_shake: Så fik jeg de længe ønsket produkter! Og jeg kan allerede fortælle jer at, jeg er super glade for dem! Til alle jer som har spurgt ind til hvor de kunne købes henne og pris osv. Kan i altid skrive eller ringe til frisør kongestolen ellers kan i også altid skrive til dem på facebook som også hedder ( frisør kongestolen ) Så fik vi det på plads! Jeg er så glad for min pakke som indeholder forskellig produkter af Milk_shake – serien.. Der både til mit krøllet hår, krop og olie som … […]

 • Svar
  Ida Jegbjerg
  2. april 2014 at 11:53

  De er super gode, deres produkter!
  Hold os endelig opdateret! <3

  • Svar
   Hamsa Yassin
   2. april 2014 at 12:23

   altid smukke 🙂 !

 • Svar
  Ida Jegbjerg
  2. april 2014 at 11:53

  De er super gode, deres produkter!
  Hold os endelig opdateret! <3

  • Svar
   Hamsa Yassin
   2. april 2014 at 12:23

   altid smukke 🙂 !

 • Svar
  Ida
  4. april 2014 at 11:10

  Hey Hamsa, tænkte på om du ville hjælpe mig, med at finde en af de produkter der passer til min veninde? Hun har tyndt, let fedtet og meget glat hår. Hun har fødselsdag den 21 April, og vil gerne give den bedste gave. 🙂 Har tænkt lidt på noget fra Milk_Shake, hvis du altså ikke har andre ideer, til hvad man kan give sin bedste veninde. Det må højest koste 350kr. <3 Tak for hjælpen på forhånd :)Ps. ELSKER din blog.

  • Svar
   Hamsa Yassin
   6. april 2014 at 10:58

   Hej smukkeste! Ja, det vil jeg super gerne! Vil du sende mig et mail? hamsayassin@live.dk? <3

 • Svar
  Ida
  4. april 2014 at 11:10

  Hey Hamsa, tænkte på om du ville hjælpe mig, med at finde en af de produkter der passer til min veninde? Hun har tyndt, let fedtet og meget glat hår. Hun har fødselsdag den 21 April, og vil gerne give den bedste gave. 🙂 Har tænkt lidt på noget fra Milk_Shake, hvis du altså ikke har andre ideer, til hvad man kan give sin bedste veninde. Det må højest koste 350kr. <3 Tak for hjælpen på forhånd :)Ps. ELSKER din blog.

  • Svar
   Hamsa Yassin
   6. april 2014 at 10:58

   Hej smukkeste! Ja, det vil jeg super gerne! Vil du sende mig et mail? hamsayassin@live.dk? <3

Skriv en kommentar