CANDY NIGHT // MY DAY ♥

4. april 2014

Hej bloggen.

Vægt: Mange af jer har spurgt ind til hvordan jeg har tabt mig på mine ben? Og hvordan jeg ved at jeg har tabt mig dér? Jeg træner som sagt på mit crostrainer 4-5 gange i ugen ( 20- 30 minutter par gang, og det giver godt når man står der og giver den fuld gas! Og hvordan jeg ved at jeg har tabt mig der? Jeg måler mig selv +  At jeg kan se hvor jeg taber mig henne og hvor jeg ikke taber mig.. Det håber jeg da også at andre kan se på sig selv! Ellers ville det jo være mærkeligt ikke? Når.. Hvis det ikke var svar nok kan i altid skrive til mig.. Jeg var ude og handle ind. Og det blev til lækkert mad! Yummi! Flanksteak, kartofler, salat! Mhm.. Jeg synes virkelig at det smagt godt! Jeg har ikke trænet idag! Ups! Men jeg skal træne imorgen…. Selvom at jeg har spist en del slik i denne uge.. SÅ træner jeg jo også! Så det faktisk okay! haha.. Men jeg skal hellere ikke spise slik fra mandag og resten af april! Sidder faktisk og spiser slik nu! HAHA!  Ja… Jeg skal bare hyg mig i aften.. Ha’ en dejlig aften! Love from me <3

Mhm… Love it.

  foto 3 (12)

foto 4 (7)

 • Svar
  Ida
  5. april 2014 at 12:38

  Tak for det gode tips, men maden ser rigtig godt ud 🙂 <3

 • Svar
  Ida
  5. april 2014 at 12:38

  Tak for det gode tips, men maden ser rigtig godt ud 🙂 <3

  • Svar
   Hamsa Yassin
   5. april 2014 at 12:44

   Altid skønne <3

Skriv en kommentar