FRIDAY / WEEKEND / UPDATE

4. april 2014

Hej bloggen.

Fredag: Hm.. Jeg ved sgu ikke helt? Jeg er glad ja! Men hold nu kæft hvor er jeg træt altså! GAAB! Jeg er heldigvis snart færdig med denne kur fra appesize   ( Husk at i kan få 15 % i rabat på alle deres produkter! Koden er: Hamsa ) Skal på vægten på mandag… Så må vi se om dér er skete noget! Har dog spist lidt for meget slik i denne uge.. Kender i det? En ond cirkel? Men men men.. Jeg har dog trænet! Meget hårdt endda.. Jeg har lige været oppe og besøg en veninde på sygehuset.. Og nu er jeg hjemme igen! Jeg har weekend! Senere skal jeg træne! Og handle ind… Hvad skal jeg mon ha’ idag??? Ses senere… Love!

foto 2 (6)

 • Svar
  FRIDAY / WEEKEND / UPDATE · Selected Bloggers
  4. april 2014 at 9:42

  […] Fredag: Hm.. Jeg ved sgu ikke helt? Jeg er glad ja! Men hold nu kæft hvor er jeg træt altså! GAAB! Jeg er heldigvis snart færdig med denne kur fra appesize ( Husk at i kan få 15 % i rabat på alle deres produkter! Koden er: Hamsa ) Skal på vægten på mandag… Så må vi se om dér er skete noget! Har dog spist lidt for meget slik i denne uge.. Kender i det? En ond cirkel? Men men men.. Jeg har dog trænet! Meget hårdt endda.. Jeg har lige været oppe og besøg … […]

 • Svar
  FRIDAY / WEEKEND / UPDATE · Selected Bloggers
  4. april 2014 at 9:42

  […] Fredag: Hm.. Jeg ved sgu ikke helt? Jeg er glad ja! Men hold nu kæft hvor er jeg træt altså! GAAB! Jeg er heldigvis snart færdig med denne kur fra appesize ( Husk at i kan få 15 % i rabat på alle deres produkter! Koden er: Hamsa ) Skal på vægten på mandag… Så må vi se om dér er skete noget! Har dog spist lidt for meget slik i denne uge.. Kender i det? En ond cirkel? Men men men.. Jeg har dog trænet! Meget hårdt endda.. Jeg har lige været oppe og besøg … […]

 • Svar
  Ida
  4. april 2014 at 11:00

  Kender det… Når man har knoklet i trænings centeret, men man bare ikke kan holde sig fra bland selv slikket i Super Best… 🙂 Held og lykke til dig <3

  • Svar
   Hamsa Yassin
   4. april 2014 at 11:11

   Tak sødeste! 😀 Kender det alt for godt! Knus <3

 • Svar
  Ida
  4. april 2014 at 11:00

  Kender det… Når man har knoklet i trænings centeret, men man bare ikke kan holde sig fra bland selv slikket i Super Best… 🙂 Held og lykke til dig <3

  • Svar
   Hamsa Yassin
   4. april 2014 at 11:11

   Tak sødeste! 😀 Kender det alt for godt! Knus <3

Skriv en kommentar