OPSKRIFT // KRYDRET PASTARET

april 6, 2014

Hej bloggen.

Opskrift: Mhm, jeg har lavet lækkert mad herhjemme! Og vil altid dele mine opskrifter som jeg finder med jer. Der jeg ikke kunne finde noget kalkun eller grov frisk pasta blev dét med kylling denne omkring og grønt – frisk pasta. Jeg har forresten også brugt kylling istedet-for svinekød ( fordi jeg ikke spiser det) Håber at i ville kunne li’ opskriften.

 INGREDIENSER:

350 g fuldkornslinguine
2 tsk olivenolie
300 g kalkunbryst i tern
2-3 fed knust hvidløg
1-2 udkernede, snittede chilier
salt, peber
1 bakke babyspinat
ca. 1 dl bouillon
2 tynde skiver ristet pancetta
1 spsk ristede pinjekerner

foto 1 (20)

foto 3 (14)

Sådan gør du:

Sæt en stor gryde vand over til pastaen og kog den efter anvisningen, afdryp og hold den varm. Varm olien i en stor pande og steg kalkunkødet heri med hvidløg og chili. Steg det under omrøring i 4-5 minutter, drys salt og peber på, tilsæt lidt bouillon og vend spinatbladene i retten − evt. ad et par omgange. Lad spinaten falde en smule sammen, før pastaen vendes i retten, der varmes igennem og serveres med pancetta og pinjekerner på toppen.
ENERGI PR. PERSON: 480 kcal, fedt 20%,

foto 2 (19)

foto 5 (6)

foto 2 (20)

  • Reply
    Ida
    april 6, 2014 at 5:35 pm

    Wauw, det ser lækkert ud. Er maden meget stærk? 🙂

    • Reply
      Hamsa Yassin
      april 6, 2014 at 6:16 pm

      Overhovedet ikke! Det er så lækkert <3 :*

  • Reply
    Ida
    april 6, 2014 at 5:35 pm

    Wauw, det ser lækkert ud. Er maden meget stærk? 🙂

    • Reply
      Hamsa Yassin
      april 6, 2014 at 6:16 pm

      Overhovedet ikke! Det er så lækkert <3 :*

Leave a Reply