3 UGER MED APPESIZE // RABATKODE // MEALBOX // INFO

7. april 2014

Hej bloggen.

Appesize: Så er de 3 uger gået.. Og nu vil jeg fortælle om hvordan det har været for mig og vægt.. Ja, omkring mit syn på mealbox  kuren.. Jeg har ikke fulgt den 100% de sidste par dage.. Kender i det? Man går lidt i stå i det.. Når man skal spise det samme og det samme.. Men jeg har på ingen måde fortrudt det! For jeg har både spist usundt og sundt-mad imens jeg har været på kuren.. Jeg har dog trænet ekstra meget og hårdt! Jeg har tabt mig cirka 5 kg.. Og det helt cool med mig! Jeg kan 100 % andbefale denne kur til alle! Og som i ved at i kan i få 15 %  rabat på alle deres produkter i hele 2014 – Koden er: HAMSA / Man kan altid bestille noget af deres produkter og smage sig frem til det hvis man vil prøve? Ellers er det bare og kaste sig selv ud i det som jeg gjorde! Jeg er bestemt fan af den! Jeg så glad for at jeg fik prøvet det af! Livet er for kort til at tænke over en masse sometimes..  Hvis i gerne vil vide mere om det her eller spørge ind til en masse andet.. SÅ kan i altid skrive til deres facebook side ( HER )  Og de vil med glæde altid svare jer! Jeg synes at de er nogle skønne mennesker.. Tak for at i gav mig muligheden! 

APPESIZE // MEALBOX  // RABATKODE : HAMSA

foto 1 (14)

Tak for denne omgang.. På gensyn!

foto 4 (2)

 • Svar
  Bitten
  7. april 2014 at 20:26

  Smager det egentlig godt? Er konsistensen tynd og smager det meget og godt af kokos? 😉

  • Svar
   Hamsa Yassin
   7. april 2014 at 22:16

   Det smager så godt! Man skal vænne sig til smagen.. Hm! Det synes jeg nu ikke<3

 • Svar
  Bitten
  7. april 2014 at 20:26

  Smager det egentlig godt? Er konsistensen tynd og smager det meget og godt af kokos? 😉

  • Svar
   Hamsa Yassin
   7. april 2014 at 22:16

   Det smager så godt! Man skal vænne sig til smagen.. Hm! Det synes jeg nu ikke<3

Skriv en kommentar