VILD AFTEN // JEG FINDER MIG IKKE I ALT // UPDATE // FUCK THIS

12. april 2014

Hej bloggen.

HAHA: Igår var jeg inde og høre Frederik, Dogani og Christian inde på Buddy holly. Jeg har en masse tanker lige nu, jeg havde faktisk en fantastisk aften! Så sjovt og alle var glade.. Næsten 😉 Men det kommer vi til om lidt! Vi dansede, drak og ja vi er jo unge! Jeg havde det sjovt med min veninde og alle de andre som også var der.. Elsker at ha’ det sjovt! Det var min sidste bytur før jeg skal til vores selectedbloggers fest i maj måned. Glæder mig til det! Wuhu! Når, men jeg havde som sagt det pisse sjovt! Der jeg skulle hjem og vi er på vej ud af Buddy Holly  ( Skal lige siges at jeg elsker buddy, det er et fantastisk sted at feste) Og dér kommer en som jeg virkelig, VIRKELIG hader overalt på jorden som jeg har gået på folkeskole med.. Jeg siger ingenting til ham, dér jeg ved at han altid skaber sig som en lille hund.. Så spytter han mig lige i hovedet!! Ja, han spyttede på mig! Og alle så det! Selv ham dørmanden eller hvad fuck nu han var SÅ det! Hvilket jeg bare går amok over at han intet gør’ ved det?! Hallo, er du helt væk eller hvad? Du sgu da på arbejde!?!? Men han mente jo så at han ” intet så”   og det gjorde han.. Så jeg blev så sur! Råbt og skreg ham i hovedet og det fortjener han fucking også! Det dér ikke? Det er så respektløs..  Jeg er stadig dybt rystet over det!! Men 100 % fordi at jeg er gay – fuck ham.. Jeg hader de typer.. Men jeg er faldet til ro igen, jeg gider bare ikke at la’ det gå på mig mere.. Årh! Når, så skulle vi ind i taxaen.. Og gæt hvem der så kommer hen imod os? Ja, ham der taberen som spyttet mig i hovedet! Løber hen til vores taxa og sparker på døren og spytter løs på ruden?! Hvad fuck sker der??!!?!??! Jeg har altid vist at han havde ondt i røven over mig, men  karma is a bitch. Årh, undskyld for mit sprog idag.. Men jeg skal bare ud med det her.. Ellers var det en fucking  fed fest.. Og  jeg havde det så sjovt! And fuck all’ this..  REND MIG!

Her er alle billeder fra igår.. Hehe!

foto 1 (14)

foto 5 (5)

foto 3 (10)

foto 4 (6)

foto 3 (11)

foto 4 (7)

foto 1 (13)

foto 2 (13)

 • Svar
  Birna Lambaa
  12. april 2014 at 17:51

  Du er jo bare FABulous og har overdrevent klasse, og ham taberen (der synes at det er okay at SPYTTE på mennesker) har jo helt klart ingen af de ting – og dørmanden åbenbart heller ikke!
  Bare bliv ved at være PRÆCIS den du er! Haters vil der altid være, men du har SÅ mange Lovers at de harers der er, bliver næsten neutrale!
  Love til dig! ❤️

  • Svar
   Hamsa Yassin
   13. april 2014 at 16:32

   Tak for det babe! Hehe, fuck dem.

 • Svar
  Birna Lambaa
  12. april 2014 at 17:51

  Du er jo bare FABulous og har overdrevent klasse, og ham taberen (der synes at det er okay at SPYTTE på mennesker) har jo helt klart ingen af de ting – og dørmanden åbenbart heller ikke!
  Bare bliv ved at være PRÆCIS den du er! Haters vil der altid være, men du har SÅ mange Lovers at de harers der er, bliver næsten neutrale!
  Love til dig! ❤️

  • Svar
   Hamsa Yassin
   13. april 2014 at 16:32

   Tak for det babe! Hehe, fuck dem.

 • Svar
  Leana.
  23. april 2014 at 16:13

  Er du godt klar over at en spyt klat i hovedet sidestilles med vold?
  Nu du kender ham, burde du da bare melde ham og gøre hans liv
  lidt mere surt..

  • Svar
   Hamsa Yassin
   23. april 2014 at 17:18

   Årh.. Pyt med ham søde.. Han er ikke det værd!

 • Svar
  Leana.
  23. april 2014 at 16:13

  Er du godt klar over at en spyt klat i hovedet sidestilles med vold?
  Nu du kender ham, burde du da bare melde ham og gøre hans liv
  lidt mere surt..

  • Svar
   Hamsa Yassin
   23. april 2014 at 17:18

   Årh.. Pyt med ham søde.. Han er ikke det værd!

Skriv en kommentar