KOBRA COPENHAGEN // ACCESSORIES ♥

16. april 2014

Hej bloggen!

Kobra: Yay! Jeg har virkelig glædet mig til at skrive om mine nye smykker fra ( Kobra ) Som i ved: Elsker jeg jo smykker! Jeg går ikke med smykker 24/7 – Men hvis jeg skal noget og vil se godt ud ( hvilket jeg alligevel gør’ ) HAHAH… Kan jeg godt li’ at gå med smykker. Jeg har ønske mig disse smykker i long- time nu! Og nu er de MINE!! Jeg super glad for formen og ret enkelt i det. Jeg havde dem på i fredags til en fest og mange kom og ville høre om dem osv.. Så jeg er ret sikker på at de er hits! Kan købes ( HER ) Der jo mange flere smykker.. Og i kan kigger kigge rundt! Jeg er fan! Og skal bestemt shoppe hos dem igen!

Disse billeder er lånt af:  KOBRA – copenhagen accessories / Facebook side.

foto 1 (2)

Mine nye elskede ringe og armbånd.. Ih!! Ved hvad jeg skal ha’ på til vores Selectedbloggers / Fest her i Maj i måned!

foto 2 (2)

foto

 • Svar
  Birna Lambaa
  16. april 2014 at 21:29

  Åh GUD, hvor er de bare smukke!!

 • Svar
  Birna Lambaa
  16. april 2014 at 21:29

  Åh GUD, hvor er de bare smukke!!

 • Svar
  Hamsa Yassin
  17. april 2014 at 10:03

  Tak min skønne!

 • Svar
  Hamsa Yassin
  17. april 2014 at 10:03

  Tak min skønne!

Skriv en kommentar