LIVBJERGGÅRD STRAND // SOL

19. april 2014

Hej bloggen!

LIVBJERGGÅRD STRAND: Nam nam! Så skønt at komme ud idag! Har i været på strande nogen af jer? Jeg var lige et smut forbi livbjerggård strand som ligger udkanten af en lille by som hedder Hjerm her i vestjylland. Jeg var ude med Sine, Michelle og vores sødeste Ingrid. Jeg er hjemme igen og har ryddet helt oppe herhjemme! I love it! Jeg mangler bare det sidste vasketøj.. and i’m done!  Jeg elsker bare at komme ud.. Især  ud til strande som denne! Selvom det bare var hurtigt så elsker jeg bare at få frisk luft.. Tankerne flyver bare afsted.. Kender i det? Jeg plejere at kalde det ” Tid til det” Ja, jeg ved ikke hvorfor? Men det kalder jeg det bare! Anyways, det var hyggeligt! Her kan i se alle billederne fra turen af.. Og ja, jeg ligner lort. lol! HAHA.. Hyg jer! Pas på jer selv! Ses senere.

Sommer er på vej til Europa..

foto 1 (9)

foto 4 (2)

foto 5 (1)

foto 2 (8)

foto 3 (6)

foto 4 (3)

foto 3 (5)

    Skriv en kommentar