MIT LIV TÆT PÅ… TID TIL DET

21. april 2014

MY LIFE.

I kender mig efterhånden godt nok.. Eller gør’ det? Jeg deler ekstrem med jer, hvert eneste dag. Mine tanker, livet, mad, op og nedture og alt omkring mig! ( Næsten ) Jeg lægger på ingen måde skjult på hvem jeg er? Hvad jeg gør’ og ikke gør.. Hvad jeg ikke kan li’ og hvad jeg godt kan li. Nogen elsker mig andre hader mig og det har jeg det helt fint med! Jeg bruger tid på dem som støtter mig hverdag! Og i ved at jeg sætter kæmpe pris på det! Jeg svare storset alle mine læsere, fans og alle andre på mit instagram, facebook og alle de andre steder i nu kan komme kontakt med mig på. Jeg er taknemlig for at så mange af jer bruger tid på at læse omkring mig, mine råd, drømme og bare mit liv. Jeg føler ikke at jeg er ” bedre end alle andre” Jeg  har altid sagt at jeg ikke er og jeg langt fra perfekt! For ingen er perfekte! Jeg er super glad for den jeg er og det jeg kan. Jeg ved udmærket godt at der sidder mange derude og bare konstant vente på at ødelægge alt for mig ( hvilket at de ikke kan ) Og bare altid håber på at jeg dummer mig.. HAHA, ja jeg kan godt lave fejl og ja jeg er ikke altid fair og sådan er det bare. Med tiden synes jeg faktisk at jeg er blevet skide god til at bare se bort fra alle de negative snak, rygter og folk som snakker om mig helt væk! Og selvom folk siger ” Du kan jo ikke være ligeglad når de siger den slags om dig ” Måske kan man ikke det? Men jeg er faktisk pænt ligeglad! Jeg tænker over det lige i øjeblikket men efter det.. SÅ er det bare ud af hovedet. Jeg har kastet en masse venner væk og nogen har også valgt mig fra. Det okay synes jeg, for jeg orker ikke at ha’ ligegyldig mennesker i mit liv.. For mig er de faktisk ligegyldig! Der vel en grund til at man vokser fra hinanden ikke? Noget jeg bare overhovedet ikke kan tåle er at nogen konstant skal sidde og tro at ” jeg er bedre end alle andre og tror at jeg er kendt “ 1. Ja, jeg tror jeg er noget – for jeg er NOGET. 2. Jeg tror ikke at jeg kendt fordi jeg har mange følgere og andre godt kan li’ mine ting! 3. Ja, jeg er ren faktisk lidt kendt.. For det er jeg? Hvorfor skulle jeg skjule det? Det er jo sandt? MEN  – jeg tror stadig ikke at jeg er bedre end andre! Jeg er god til det jeg laver og der er her at jeg er på hjemmebane.. Også er dér mange andre ting jeg overhovedet ikke kan finde ud af! Skal man ikke vise sig frem på det man er bedst til? F.esk disse punkter her – er der bare mange som har brugt imod mig.. Og det er jeg blevet pænt træt af med tiden.. Jeg svare dem ikke på det og jeg kommet så langt at jeg faktisk er pænt ligeglad nu.. Jeg vil bare dele det ud med jer så i vist hvordan jeg havde det omkring det! Lige meget hvad og hvem du er og hvordan du ser ud.. SÅ vær’ dig selv! La’ ingen tro at de kan få dig ned.. SÅ længe du er dig selv og har dit hjerte med – kan du alt!

foto 3 (6)

 • Svar
  Lucia
  21. april 2014 at 18:49

  Min skat! Elsker mere og mere din blog, ville ønske jeg ku lære af dig at være så ligeglad .. Har virkelig brug for det som du ved!
  Er glad for vi er blevet venner!! Ved ikke hvad jeg skulle gøre uden dig! <3
  Du fantastisk, det ved du
  Du er dejlig, det ved du også <3

  • Svar
   Hamsa Yassin
   21. april 2014 at 19:28

   <3

 • Svar
  Lucia
  21. april 2014 at 18:49

  Min skat! Elsker mere og mere din blog, ville ønske jeg ku lære af dig at være så ligeglad .. Har virkelig brug for det som du ved!
  Er glad for vi er blevet venner!! Ved ikke hvad jeg skulle gøre uden dig! <3
  Du fantastisk, det ved du
  Du er dejlig, det ved du også <3

  • Svar
   Hamsa Yassin
   21. april 2014 at 19:28

   <3

 • Svar
  Camilla Andersen
  21. april 2014 at 18:54

  Det er virkelig smukt skrevet skat. Du skal bare blive ved med det du gør, du har fået mig til at blive et meget bedre menneske takket være dig! Du viser folk hvem du er og det er der åbenbart nogle der ikke kan tåle, men det er deres problem. Du kæmper og det er smukt min skat. Stor respekt til dig <3

  • Svar
   Hamsa Yassin
   21. april 2014 at 19:28

   <3

 • Svar
  Camilla Andersen
  21. april 2014 at 18:54

  Det er virkelig smukt skrevet skat. Du skal bare blive ved med det du gør, du har fået mig til at blive et meget bedre menneske takket være dig! Du viser folk hvem du er og det er der åbenbart nogle der ikke kan tåle, men det er deres problem. Du kæmper og det er smukt min skat. Stor respekt til dig <3

  • Svar
   Hamsa Yassin
   21. april 2014 at 19:28

   <3

 • Svar
  Kwthar
  21. april 2014 at 18:55

  Sådan skat!
  – Bliv ved. Er så stolt af dig, min skat ❤️❤️

  • Svar
   Hamsa Yassin
   21. april 2014 at 19:28

   <3

 • Svar
  Kwthar
  21. april 2014 at 18:55

  Sådan skat!
  – Bliv ved. Er så stolt af dig, min skat ❤️❤️

  • Svar
   Hamsa Yassin
   21. april 2014 at 19:28

   <3

Skriv en kommentar