ÅRHUS THE CITY // MY DAY ♥

23. april 2014

MUSEUM OVARTACI.

Hej bloggen!

Århus: Årh, altså! Det har bare været en laaaaaang dag! Jeg skriver lige noget af det jeg lavet idag.. Jeg er så træt lige nu! SÅ træt!  Og jeg har engang fået trænet nu.. arg! Når.. Men Trine, Maria og jeg smutte en tur til Museum Ovartaci i Risskov! Ved i hvad det er? Når.. men jeg har været på det museum før… Sidst jeg var dér var interessen  dog ikke helt så stor. Men det er et museum som en masse kendte ” psykiskesyge” har udstillet.. Og der jeg selv har diagnoser er det vigtigt for meget at vide en masse vidne om det. Det var en super fed oplevelse! Og thank gaard! for at jeg ikke levet dengang.. Hvis du en dag får lyst.. SÅ synes jeg bestemt at du skal gå ind og se det. Når men… Min telefon gik konstant ud.. og ud! Og der var så meget trafik.. Og fik ikke hilst på alle som jeg ville.. tiden regnede bare ud.. og kaos du ved! Vi spise hos Café Stiften.. Super lækkert sted! Alt i alt.. Så var det et fantastisk tur! Jeg skal nok skrive meget mere… Men jeg simpelthen for træt lige nu.. Og skal ha’ styr på en masse der jeg skal til København om ikke så længe.. Også vil jeg NÅ at træne!  Ellers må jeg tag et hvile dag og træne fredag med.. Har i haft en god dag derude? Ønsker jeg ihvertfald en dejlig aften!  HUSK AT VÆR’ DEN DU ER! LIGE MEGET HVAD! LOVE H.

foto 3 (4)

I gamle dage blev ” de syge ” spændt fast i denne trøje.. Så uhyggeligt!

foto 5 (1)

foto 4 (1)

Lækker toilet… eller??

foto 2 (3)

foto 3 (2)

Mmmmmmmmmmmmmmmmmh..

foto 1 (3)

foto 2 (2)

Trine og Maria.

foto 4 (2)

Home sweet home…

foto 5 (2)

 • Svar
  Kwthar
  23. april 2014 at 17:28

  Det ser ud til du har, hygget dig skat! ❤️❤️

  • Svar
   Hamsa Yassin
   23. april 2014 at 17:30

   Tak min søde! Dejligt med en kommenter fra dig! Som altid <3

 • Svar
  Kwthar
  23. april 2014 at 17:28

  Det ser ud til du har, hygget dig skat! ❤️❤️

  • Svar
   Hamsa Yassin
   23. april 2014 at 17:30

   Tak min søde! Dejligt med en kommenter fra dig! Som altid <3

 • Svar
  Kwthar
  23. april 2014 at 17:32

  Altid skat ❤️❤️

  • Svar
   Hamsa Yassin
   23. april 2014 at 17:35

   love <3

 • Svar
  Kwthar
  23. april 2014 at 17:32

  Altid skat ❤️❤️

  • Svar
   Hamsa Yassin
   23. april 2014 at 17:35

   love <3

Skriv en kommentar