BLOGGING.. DRUNK IN LOVE!

25. april 2014

MOD SOLNEDGANG..

Jeg har været ude på en lille rejse.. Eller mere sagt en lille kørertur.. Hvor jeg fik tænkt, tænkt og tænkt! Udover det var dér smukke omgivelser med solnedgang.. Og naturen er bare så smuk! Med tiden er jeg faktisk blevet helt vild med naturen! Det faktisk lidt sjovt… Jeg elsker bare at gå derude og tænke på alt og intet.. Det må jeg sige at jeg elsker! Imorgen har jeg også planlagt at tag et smut ud til en skov vi har herude som hedder militær-skoven.. Super lækkert sted! Så kan jeg fået gået inden jeg skal træne. Jeg har så meget på hjertet! Kender i det? At man bare gerne vil alt og man bare føler det hele er in’ love.. Men alligevel ikke? Jeg har mange følelser.. Jeg er ikke bange for at vise dem! på ingen måder.. Det er jo den jeg er? Og det går jeg 100% indenfor.. Jeg er både glad og trist indeni.. Vi tager den glad side først.. Jeg er så glad for at jeg blogger hver eneste dag… Der er skete så meget med mit liv.. Der sker noget hele tiden, jeg har jer som støtter mig hvert eneste dag og i ved at jeg elsker jer! I åbner så mange muligheder for mig hele tiden og i støtter mig konstant og jeg har aldrig fået så meget kærlighed i hele mit liv! Thank you! Jeg elsker jer og jeg sætter virkelig pris på at i støtter mig! Jeg prøver at gøre det så godt som jeg kan! Og det ved i.. Nogen af de fans, læsere jeg har mødt har været så fantastiske! De har stået og smilet så meget og givet mig så meget glæde! Og dem som har grædt når de så mig af glæde..Wow!! Jeg troede aldrig at jeg ville opleve det?! Det så smukt og stort for mig! Jeg er forelsket i det her.. Det er det her jeg vil! Lige meget hvad.. Jeg har kæmpet for ALT.. Jeg gør’ alt for at mine drømme og mål her i livet for at ikke forbliver i en drøm! Jeg håber og ønsker at alle der går med drømme gør’ det samme. Endnu engang – Tak for jeres kærlighed! Så kommer vi til det triste.. Ja, alt skal jo ikke være perfekt vel!? Øv.. Men.. Det er så trist at dér så mange som tit bare misforstår mig og bare dømmer mig igennem hvad de har hørt af andre eller bare for fordomme omkring hvem jeg er! Men det høre jo med.. og sådan har det altid været med mig.. Enten kan man li’ mig ellers hader man mig.. Jeg har det okay med det, jeg tænker ikke over det – Men nogen gange tænker jeg faktisk over – Hvorfor? Du kender mig jo ikke.. Men jeg er blevet så klogere med livet og det så skønt at ikke tænke mere over de dumme kommenter, rygter og jeg ikke snart ved hvad.. This is my life!   Jeg husker mig på at det er denne person jeg er altid og jeg vil aldrig lave om på mig selv!  Lige meget hvad… SÅ husk hvem i er og hvad i står for.

foto 2 (11)

 • Svar
  Kwthar
  25. april 2014 at 20:11

  Så fantastisk udsigt! Og så fantastisk skrevet skat ❤️

  • Svar
   Hamsa Yassin
   25. april 2014 at 20:13

   Tak min skat! Love you!

   • Svar
    Kwthar
    25. april 2014 at 20:22

    Elsker også dig, skat ❤️❤️

    • Svar
     Hamsa Yassin
     25. april 2014 at 20:24

     <3 <3

 • Svar
  Kwthar
  25. april 2014 at 20:11

  Så fantastisk udsigt! Og så fantastisk skrevet skat ❤️

 • Svar
  Kwthar
  25. april 2014 at 20:11

  Så fantastisk udsigt! Og så fantastisk skrevet skat ❤️

  • Svar
   Hamsa Yassin
   25. april 2014 at 20:13

   Tak min skat! Love you!

   • Svar
    Kwthar
    25. april 2014 at 20:22

    Elsker også dig, skat ❤️❤️

    • Svar
     Hamsa Yassin
     25. april 2014 at 20:24

     <3 <3

 • Svar
  Emma volder
  25. april 2014 at 20:17

  Åh mus. Det godt nok et dejligt indlæg. Elsker selv at virkelig få tænkt det hele igennem og især når man går en tur udenfor. Det der man bare kan føle sig fri og tænke det man vil uden noget larm eller noget! Jeg vil altid elske dig for den du er og respektere den person, for jeg elsker dig og din personlighed. Du har hjulpet mig så utrolig meget, det helt vildt. <3 Ha en fantastisk aften skatter

  • Svar
   Hamsa Yassin
   25. april 2014 at 20:19

   Du er så skøn! tak for alt dit kærlighed! Vil med glæde altid støtte dig lige meget hvad! Du støtter også mig! Tak for det sødeste <3

 • Svar
  Emma volder
  25. april 2014 at 20:17

  Åh mus. Det godt nok et dejligt indlæg. Elsker selv at virkelig få tænkt det hele igennem og især når man går en tur udenfor. Det der man bare kan føle sig fri og tænke det man vil uden noget larm eller noget! Jeg vil altid elske dig for den du er og respektere den person, for jeg elsker dig og din personlighed. Du har hjulpet mig så utrolig meget, det helt vildt. <3 Ha en fantastisk aften skatter

  • Svar
   Hamsa Yassin
   25. april 2014 at 20:19

   Du er så skøn! tak for alt dit kærlighed! Vil med glæde altid støtte dig lige meget hvad! Du støtter også mig! Tak for det sødeste <3

 • Svar
  Emma volder
  25. april 2014 at 20:17

  Åh mus. Det godt nok et dejligt indlæg. Elsker selv at virkelig få tænkt det hele igennem og især når man går en tur udenfor. Det der man bare kan føle sig fri og tænke det man vil uden noget larm eller noget! Jeg vil altid elske dig for den du er og respektere den person, for jeg elsker dig og din personlighed. Du har hjulpet mig så utrolig meget, det helt vildt. <3 Ha en fantastisk aften skatter

  • Svar
   Hamsa Yassin
   25. april 2014 at 20:19

   Du er så skøn! tak for alt dit kærlighed! Vil med glæde altid støtte dig lige meget hvad! Du støtter også mig! Tak for det sødeste <3

Skriv en kommentar