WORKOUT!!! SUNSHINE

april 26, 2014

LET’S DO IT.

Hej bloggen!

Jeg er så aktiv idag! Det helt vildt! Wuhuu.. Min morgen startet ud med lækre rundestykker og godter fra bagen.  Solen skinner og jeg elsker det! Det sommer i Danmark! Jeg tog et smut ud til Vestre plantage – Super lækkert sted! Det er en skov med en masser aktvieterter f.esk træner soldaterne derude.. Anyways.. Jeg gik 3 kilometer fart på og smuttet direkte hjem og hoppe op på crosstrainer i en halv time.. Shit man! Jeg gik helt amok! Og udover at det er så godt vejr – så sveder man jo så meget! Jeg lagde mig ud og slikket sol i cirka 15 minutter ( Jeg slikker sol fordi at det er godt til mit hud og strækmærker)  Så fik vi det på plads! Nu har jeg været i bad og humøret er højt oppe! Jeg er så glad og frisk! Hehe.. Skal lige rydde lidt oppe herhjemme og ellers står den på afslapning.. MEEEEEEN!!  Jeg har den fedeste giveaway til jer i aften.. Glæd jer! Kan i måske gætte hvad det er? Hehe.. Det noget med somme rat gør’ og det er godt! Jeg synes faktisk at den er FAAAAAAAAB! Ses senere.

På vej.. LET’S DO IT.

foto 1 (12)

foto 2 (12)

BTW: HUSK AT I KAN VINDE EN ( 5 STJERNET REJSE TIL NORDCYPERN HER ) DELTAG!

foto 2 (13)

foto 5 (6)

 • Reply
  Paulina
  april 26, 2014 at 1:33 pm

  Du gør det kanon baby!!!
  Er så stolt!!
  Du og Lonnie mine babiiiiieeees ❤️

  • Reply
   Hamsa Yassin
   april 26, 2014 at 1:45 pm

   tak min skat!

 • Reply
  Paulina
  april 26, 2014 at 1:33 pm

  Du gør det kanon baby!!!
  Er så stolt!!
  Du og Lonnie mine babiiiiieeees ❤️

  • Reply
   Hamsa Yassin
   april 26, 2014 at 1:45 pm

   tak min skat!

Leave a Reply