THE WEEKEND… ( TIL – GRIN..! )

4. maj 2014

Hej bloggen!

Really??… Årh altså, jeg har så meget på hjertet at jeg slet ikke ved hvor jeg skal starte henne…? Når ja – jeg har den fedeste følelse i kroppen lige nu, jeg har det  faktisk super godt! Igår sad jeg herhjemme og jeg jo ikke festet snart i 4 uger ( tiden går stærkt! ) Og vi sad herhjemme og hygge drak – vi besluttet os for at tag ned i byen ( Holstebro ) Jeg har flere gange skrevet om mine bytur og hvordan jeg blev behandlet af visse mennesker.. Anaywas – Jeg havde bare brug for at kom ud og nyde min aften dér jeg har en masse gode nyheder til jer ( kommer snart ) og det skulle fejres.. Vi havde faktisk den fedeste bytur igår! Det var virkelig, virkelig fedt! Især på Diskotek Kielgasten.. Hold nu kæft hvor var det sjovt! Og folk var faktisk super søde.. Vi har besluttet os for at gå i byen dér oftere nu! Jeg synes virkelig at det var fedt! MEN.. Det var ikke dér Sine og jeg startet. Vi tog på ” Buddy Holly Holstebro”  Og vi kommer ind.. Og betaler, smider vores jakker – så kommer der en af deres medarbejder eller hvad fuck nu de kalder sig selv dernede, hen til Sine og jeg  og siger at vi lige skal vente… Som om at jeg, enten havde pest eller var farlig for omverden.. Det skal lige siges til at ham som kom hen til os nok er det mest klammeste menneske jeg nogensinde har set.. Jeg kan på ingen måder li’ ham fordi han er som han er overfor mig! Også står han rigtigt og spiller smart der.. Ad! Når, så kommer der en dørmand frem og siger at vi bare kan gå derned? Vi kommer ind og jeg siger til Sine at det her gider jeg simpelthen ikke og finde mig i – vi tager vores jakker og smutter ind til Kielgasten… Også bliver det fedt! Jeg mødte en masse som jeg ikke havde set i 10000 år og vi feste og det hele var så fedt! Det virkelig fedt!! Min lesbiske veninde Marita, har jo fået en kæreste!! Gud, det har jeg jo ikke fortalt jer! Men det har hun! Og de var så på Buddy… Og jeg ville se dem! Selvom at jeg seriøst ikke ville dernede igen, så gjorde  jeg det. Vi kom ind igen og mødte dem og vi havde det faktisk mega fedt.. Udover at vi blev kiggede ned på af mange af deres små medarbejder.. HAHA.. Men i kender mig! Jeg valgt  bare at sige FUCK JER OG HELE JERES FUCKING LIV.. og bare danset løs og havde det sjovt med pigerne! SÅ vil jeg bare ikke længere være en del af de taber dernede mere  resten af min nat, og vi blev alle hurtigt enige om at her skulle  vi på ingen måder være mere. Vi gik ud – og vi stod udenfor en anden diskotek og snakket med alle mulig.. GUD!! Kan i huske sidst jeg fortalt jeg om ham der dørmanden? Som jeg bare havde flippe helt ud på? Som også arbejder  dernede.. Jeg gik hen og sagde undskyld til ham!! Det faktisk super stort af mig! Jeg fik så dårlig smag i munden over at jeg faktisk havde behandlet ham på den måde.. Men vi fik snakket om det og vi blev cool igen.. Han er faktisk en super fin fyr.. SÅ støder  jeg ind i – en af deres ” chefter ” eller hvad fuck de nu igen kalder sig selv dernede ( undskyld mit sprog ) Men jeg har ingenting tilovers for dem mere! Så spørger jeg ham pænt om hvorfor vi skulle stå og vente der vi kom ind osv? Og han står og spiller fucking dum.. Hallo? Vågn op… SÅ spørger jeg ham igen – jamen så siger han at jeg havde stået og råbt af ham dørmanden – fattet ikke hvad han sagde fordi jeg næsten var ved at….. årh! Jeg blev så gal altså, ikke nok med at han var så flabet overfor mig den behåret abe – så snakket han så nedværdiget til mig.. Så sagde jeg bare til ham ” fuck dig og buddy holly… ” Og så stod han og råbt en masse pis – jeg var så kold og ligeglad. :* Så nu må jeg nok ikke kom derned mere, men jeg synes bare  at det SJOVT.. HAHAHAHAHHAHAHAHA! I fatter ikke hvor sjovt jeg har haft det med det.. Og ved i hvad? Jeg er så ligeglad med  dem.. Fordi jeg ved godt hvorfor de aldrig tager mit parti – har fortalt jeg alt det med at jeg blev skubbe ned af deres klamme trapper oveni  fået et flaske i hovedet.. Og jeg KU’ fortælle jer så mange ting.. så mange ting! Men jeg er ikke en taber som dem og i skal nok komme til at få meget mere af  -vide  bare ikke her og nu.. You know!  Jeg holder ikke min kæft som alle andre ville ha’ gjort – jeg skal på ingen måder finde mig i den slags.. Og i ved jo sådan lille by som det her, har de fucking ikke andet end at se ned på bøsser Og MIG.. også har de så fucking ondt i røven.. HAAHAHHA! Jeg har gået igennem så meget i mit liv, jeg har gjort så mange dumme ting og jeg er ikke fair altid – Men dér ingen se ned på hvem jeg er.. I’m out… Jeg ville lige dele det med jer – Jeg vil nyde  resten af min aften og jeg glæder mig bare til at skulle  fortælle jer alle de nye fede planer! Ha’ fun my dears..

Shine like stars. And we don’t give a fuck ’cause that’s just who we are!

foto 2 (18)

 • Svar
  Tina Jensen
  4. maj 2014 at 17:48

  Smaddergodt indlæg, alle burde være som dig❤️

  • Svar
   Hamsa Yassin
   4. maj 2014 at 17:50

   Du så sød <3 Kram

 • Svar
  Tina Jensen
  4. maj 2014 at 17:48

  Smaddergodt indlæg, alle burde være som dig❤️

  • Svar
   Hamsa Yassin
   4. maj 2014 at 17:50

   Du så sød <3 Kram

 • Svar
  Paulina
  4. maj 2014 at 17:50

  Fuck dem skatter… Du er mere værd end det pis!
  Håber du havde en FANTASTISK aften alligevel!
  Godt indlæg <3

  • Svar
   Hamsa Yassin
   4. maj 2014 at 17:52

   tak min skat. I know – Hader den her by :* Glæder mig til at skulle væk herfra! 🙂

 • Svar
  Paulina
  4. maj 2014 at 17:50

  Fuck dem skatter… Du er mere værd end det pis!
  Håber du havde en FANTASTISK aften alligevel!
  Godt indlæg <3

  • Svar
   Hamsa Yassin
   4. maj 2014 at 17:52

   tak min skat. I know – Hader den her by :* Glæder mig til at skulle væk herfra! 🙂

 • Svar
  kwthar
  4. maj 2014 at 17:52

  Super godt skrevet skat <3
  – jeg er så stolt af dig <3

  • Svar
   Hamsa Yassin
   4. maj 2014 at 17:53

   Tak min skat. I love you <3

 • Svar
  kwthar
  4. maj 2014 at 17:52

  Super godt skrevet skat <3
  – jeg er så stolt af dig <3

  • Svar
   Hamsa Yassin
   4. maj 2014 at 17:53

   Tak min skat. I love you <3

 • Svar
  Emma Volder
  4. maj 2014 at 17:54

  Trælst at det ikke var så rart på det der sted.. Det aldrig rart når folk ikke bare kan lade vær med at kigge mærkeligt på en, og ikke bare behandle en som de behandler alle andre! Men det sgu da skude fedt at du havde en go bytur. Især når du ikke havde drukket i 4 uger. Btw jeg stolt af dig. Det så flot du kan klare det.
  Kys mus. Ha en dejlig aften

  • Svar
   Hamsa Yassin
   4. maj 2014 at 17:56

   Hvor er du sød.. Jeg er done – Fucking færdig! 😀 <3 Love!

 • Svar
  Emma Volder
  4. maj 2014 at 17:54

  Trælst at det ikke var så rart på det der sted.. Det aldrig rart når folk ikke bare kan lade vær med at kigge mærkeligt på en, og ikke bare behandle en som de behandler alle andre! Men det sgu da skude fedt at du havde en go bytur. Især når du ikke havde drukket i 4 uger. Btw jeg stolt af dig. Det så flot du kan klare det.
  Kys mus. Ha en dejlig aften

  • Svar
   Hamsa Yassin
   4. maj 2014 at 17:56

   Hvor er du sød.. Jeg er done – Fucking færdig! 😀 <3 Love!

 • Svar
  Emilie
  4. maj 2014 at 18:50

  Fuck nogen idioter

  • Svar
   Hamsa Yassin
   4. maj 2014 at 19:20

   <3

 • Svar
  Emilie
  4. maj 2014 at 18:50

  Fuck nogen idioter

  • Svar
   Hamsa Yassin
   4. maj 2014 at 19:20

   <3

 • Svar
  Lucia
  4. maj 2014 at 19:40

  HAHAHA HVAD ER DER GALT MED DEM???
  Er glad for du ikke kan komme derned mere ! De fortjener ikke de penge du bruger på dem! Fuck nogen kællinger alligevel… ❤️

  • Svar
   Hamsa Yassin
   4. maj 2014 at 19:41

   Fuck dem smukke :* Du ved hvordan jeg har det med det og selv set hvordan det er! Fuck dem

   • Svar
    Lucia
    4. maj 2014 at 19:47

    Nemlig! Vi tag et andet sted og bruge alle vores penge næste gang :p

    • Svar
     Hamsa Yassin
     4. maj 2014 at 19:49

     Præcis skat 😛

 • Svar
  Lucia
  4. maj 2014 at 19:40

  HAHAHA HVAD ER DER GALT MED DEM???
  Er glad for du ikke kan komme derned mere ! De fortjener ikke de penge du bruger på dem! Fuck nogen kællinger alligevel… ❤️

  • Svar
   Hamsa Yassin
   4. maj 2014 at 19:41

   Fuck dem smukke :* Du ved hvordan jeg har det med det og selv set hvordan det er! Fuck dem

   • Svar
    Lucia
    4. maj 2014 at 19:47

    Nemlig! Vi tag et andet sted og bruge alle vores penge næste gang :p

    • Svar
     Hamsa Yassin
     4. maj 2014 at 19:49

     Præcis skat 😛

 • Svar
  Julie
  9. maj 2014 at 15:27

  Super fed læsning! ♥
  – Men hold nu kæft nogle røvhuller!! Sådan noget kan virkelig gøre mig så rasende! Håber så meget de taber en masse besøgende..
  Godt du stærk & godt i har fundet jer et nyt sted. ♥

  • Svar
   Hamsa Yassin
   12. maj 2014 at 11:36

   Tak min søde 🙂 <3 Love ya.

 • Svar
  Julie
  9. maj 2014 at 15:27

  Super fed læsning! ♥
  – Men hold nu kæft nogle røvhuller!! Sådan noget kan virkelig gøre mig så rasende! Håber så meget de taber en masse besøgende..
  Godt du stærk & godt i har fundet jer et nyt sted. ♥

  • Svar
   Hamsa Yassin
   12. maj 2014 at 11:36

   Tak min søde 🙂 <3 Love ya.

Skriv en kommentar