VÆGTTAB MED YOUR TEA / UPDATE

6. maj 2014

Hej bloggen!

UPDATE: Årh altså.. jeg gik til den idag!! Jeg har så meget ondt i maven fortiden, fordi jeg er på ” your tea ” Som kommer ind og renser min mave og meget andet godt.. Man kan vist tabe sig ret meget på det? Hm.. jeg har ikke været på vægten endnu – Men jeg er også stadig igang med kuren… Så jeg vente lidt endnu! Jeg drikker det 3. gange dagligt og det skal jeg i 14 dage. Man kan også vælge og være på det et helt måned, men nu prøvet jeg denne! Og jeg siger dig at, den renser godt ud! Man skal ihvertfald meget på toilet – hahaha! Men så ved man da  også at det virker! DET KAN KØBES  ( LIGE HER ) Den jeg er på indeholder: Min kringlet afbalanceret urte blanding vil pleje og rense dit fordøjelsessystem, der giver det den nødvendige støtte til at genopbygge og genoprette tilbage til sin naturlige tilstand. Denne rense vil hjælpe med at reducere vægten, lette oppustethed, øget fordøjelse funktionalitet, forbedre hudens klarhed, øge energi-niveauer og lindre problemer forbundet med fødevarer intolerans. Formuleret med kinesisk medicin urter og baseret på kinesiske medicinske principper, TinyTea er den eneste urte rense på markedet, der ikke producerer en afførende effekt. TinyTea er skabt af kvalificerede kinesisk medicin praktikere med betydelige års erfaring. Jeg indeholder 42 teposer per æske. Hver tepose vejer 2,5 g. ( se her ) Jeg aflyst wellness idag, fordi jeg havde så ondt i maven.. Men jeg tog mig sammen og trænet! Puha… Så havde en time – næsten lige efter! Jeg updater senere… Ps: Your tea, smager faktisk ret godt! Tjek de links – og se omkring.. Måske er det noget for jer?? Jeg fortryder det ikke! XO

Disse billeder er fra You tea’s instagram… før og efter billeder.

foto 1

foto 4

foto 2

i samarbejde med Your Tea.

 • Svar
  Tina Jensen
  6. maj 2014 at 19:12

  Hej søde❤️
  Spiser du bare helt normalt som du plejer eller skal man også omlægge kost, har længe overvejet det❤️

  • Svar
   Hamsa Yassin
   6. maj 2014 at 19:19

   hej smukke. Jeg spiser helt normalt:) Knus

 • Svar
  Tina Jensen
  6. maj 2014 at 19:12

  Hej søde❤️
  Spiser du bare helt normalt som du plejer eller skal man også omlægge kost, har længe overvejet det❤️

  • Svar
   Hamsa Yassin
   6. maj 2014 at 19:19

   hej smukke. Jeg spiser helt normalt:) Knus

 • Svar
  Marie
  8. maj 2014 at 8:31

  hei søtte kommer der også et indlæg når du er færdig?
  altså en “andmældelese” eller noget? <3?

  • Svar
   Hamsa Yassin
   8. maj 2014 at 9:49

   Hej søde 🙂
   Jeg er ikke færdig endnu. Har stadig en uge tilbage <3

 • Svar
  Marie
  8. maj 2014 at 8:31

  hei søtte kommer der også et indlæg når du er færdig?
  altså en “andmældelese” eller noget? <3?

  • Svar
   Hamsa Yassin
   8. maj 2014 at 9:49

   Hej søde 🙂
   Jeg er ikke færdig endnu. Har stadig en uge tilbage <3

 • Svar
  Kirstine
  31. december 2014 at 11:01

  Jeg forstår simpelthen ik dem der siger det smager godt. Det smager afskyeligt…

 • Svar
  Kirstine
  31. december 2014 at 11:01

  Jeg forstår simpelthen ik dem der siger det smager godt. Det smager afskyeligt…

Skriv en kommentar