THE BODY SHOP ( FAVORITTER)

7. maj 2014

Hej bloggen!

Jeg ligger herhjemme og er syg… Ja lyder det ikke bare fantastisk?! NOT! Jeg sidder og keder mig, og dér da mange af jer som har spurgt ind til hvilket af mine yndlings produkter er fra The body shop ( i ved jo at jeg, elsker den butik ) Vil jeg skrive lidt om det nu! Jeg kommer til at skrive meget mere om body shop fra nu af og alle de nye lækre produkter som kommer frem her til sommer! Hvem elsker ikke produkter,duft og skønhed? jeg gør!  Jeg har især et kæmpe svaghed for The body shop!  Har i det på samme måde?

1)  HONEY BRONZE SHIMMER LIP BALM 2) ALMOND HAND & NAIL CREAM 3) RETRACTABLE BLUSHER BRUSH 4) HONEY BRONZE SHIMMERING DRY OIL 02 5) SATSUMA SOAP 6)  AFRICA HONEY & BEESWAX HANDS & FOOT BUTTER.

foto

 • Svar
  kwthar
  7. maj 2014 at 17:59

  Det ser så godt ud skat

  • Svar
   Hamsa Yassin
   7. maj 2014 at 18:04

   Tak min skat 🙂

 • Svar
  kwthar
  7. maj 2014 at 17:59

  Det ser så godt ud skat

  • Svar
   Hamsa Yassin
   7. maj 2014 at 18:04

   Tak min skat 🙂

Skriv en kommentar