TRÆNING IGEN! (WORKOUT)

10. maj 2014

Hej bloggen!

Yes, i did it! Ja, jeg fik trænet igen! Puha hvor var det hårdt.. Efter 3 dage, jeg har været syg har jeg ikke kunne træne! Men hvor det dejligt at starte op igen! Er bare glad for at jeg ikke mere bare opgiver det ( for noget tid ) Det så vigtigt at man altid kan få sig op igen! Jeg starte med 20 minutter, hvor dér var fart på via crosstrainer – bagefter tog jeg 10 minutters ( fem – minutter på hvert side) af min hula -hopring! Jeg træner 30 minutter, fem gange i ugen. Jeg glæder mig allerede til at træne igen imorgen! Mine 3 næste weekender kommer til at være afslappet og mere tid til mig selv! Skal jo til København d. 31 ( til optagelser ) Så skal jeg jo se godt ud ikke?! Hehe.. Hvad skal i lave derude idag? Btw: Tak for alle jeres skønne beskeder og tanker! Det betyder så meget for mig!! I så skønne i er! Tak for det! Love yeah – back right!

foto 1 (2)

Mhm.. Vitamin Well-I need this! ( Elsker denne med smag af –  Rød grapefrugt.

foto 3

 • Svar
  Tina Jensen
  10. maj 2014 at 11:34

  Godt du er blevet frisk til at træne igen, vidste ikke hvad jeg skulle gøre hvis jeg ikke kunne træne<3

  • Svar
   Hamsa Yassin
   10. maj 2014 at 11:36

   Ja, følt mig så dovne altså!!! 🙁 Tak min søde <3

 • Svar
  Tina Jensen
  10. maj 2014 at 11:34

  Godt du er blevet frisk til at træne igen, vidste ikke hvad jeg skulle gøre hvis jeg ikke kunne træne<3

  • Svar
   Hamsa Yassin
   10. maj 2014 at 11:36

   Ja, følt mig så dovne altså!!! 🙁 Tak min søde <3

 • Svar
  Tina Jensen
  10. maj 2014 at 11:34

  Godt du er blevet frisk til at træne igen, vidste ikke hvad jeg skulle gøre hvis jeg ikke kunne træne<3

  • Svar
   Hamsa Yassin
   10. maj 2014 at 11:36

   Ja, følt mig så dovne altså!!! 🙁 Tak min søde <3

Skriv en kommentar