GOING OUT / VENINDE / TIRSDAG

13. maj 2014

Hej bloggen..

Har i en dejlig aften? Jeg var lige ude med en sød veninde – Som også er blogger.. Det så dejligt at kunne mødes og snakke med en anden blogger.. Dér jo desvære ikke særlig mange af dem her i ( midt/vest Jylland ) Charmaine Lago  og jeg tog på Bones og fik også en masse lange snakke, gossip og meget andet! I piger, kender det vel? At man bare kan snakke, snakke og snakke om alt og intet! HAHA.. Maden smagt fantastisk og vi gik en tur igennem gå-gården og tog en masse sjove billeder! Det var så hyggeligt! Det dejligt at kunne komme lidt ud sometimes.. Hvad laver i derude? Jeg sidder lige og kigger billederne igennem..  Hvad synes i? Love H.

Når ja… Husker i at deltag den nye konkurrence som jeg sat op igår? I kan læse og deltag lige HER. 

foto 4 (1)

MINE SMYKKER ER FRA // CHANTI / ZÖL_JEWELRY / KOBRA – COPENHAGEN ACCESSORIES / BLACK – DESIGN  //

foto 1 (7)

foto (2)

foto 3 (2)

foto (1)

 • Svar
  Charmaine Lago
  13. maj 2014 at 20:21

  Klammeste billede af mig. Men det var super hyggeligt <3 <3

  • Svar
   Hamsa Yassin
   13. maj 2014 at 20:29

   Hahhaha skat! Du er dejlig <3

 • Svar
  Charmaine Lago
  13. maj 2014 at 20:21

  Klammeste billede af mig. Men det var super hyggeligt <3 <3

  • Svar
   Hamsa Yassin
   13. maj 2014 at 20:29

   Hahhaha skat! Du er dejlig <3

Skriv en kommentar