TRÆNING… OG HUSK DET!

13. maj 2014

NU HAMSA.. ARHG!! Jeg gør’ det faktisk ikke så tit – men kender i det dér med at man smider sig på sofaen efter træning?! Ja, det er dumt!! Og det tager bare næsten en halv dag at komme op igen! HAHA… Men jeg kom dog op og hoppe i bad ( nu dufter jeg så godt ) hihi..  Jeg fik også trænet!!! Yes!! Seriøst, jeg orker det ikke sometimes.. Det kender i vel?? Men jeg gør’ det sgu alligevel!! Og følelsen bliver bare ekstrem bedre når man har gjort det.. Og den følelse husker jeg mig på hvergang!! Husker du også?? Jeg fik som altid farten op ved 20 minutters crosstrainer, og 10 minutters ( 5 minutter på hvert side ) af hula hop ring. Sådan forsætter jeg i 5 dage i ugen og holder pause fredag og lørdag. Anaways – Jeg sidder lige og drikker den nye Vitamin Well Drive, har i smagt den? Den smager så godt!! Mixet med Skyr… Mhm!! Når, jeg skal jo ud og spise med en veninde i aften på Bones.. Glæder mig til at fortælle meget mere om senere, hyg jer så længe!!  Love H.

After work – out sefies..

foto 1 (5)

foto 1 (6)

My best!!! Ih… Den vejer 2 kg.. Kan købes i Bilka.

foto

 • Svar
  Tina Jensen
  13. maj 2014 at 15:10

  Fedt du virkelig holdet din træning, det kan jeg ikke, men følelsen efter er den bedste<3

  • Svar
   Hamsa Yassin
   13. maj 2014 at 17:29

   Ja smukke.. Det kan være hårdt sometimes.. Men tak <3

 • Svar
  Tina Jensen
  13. maj 2014 at 15:10

  Fedt du virkelig holdet din træning, det kan jeg ikke, men følelsen efter er den bedste<3

  • Svar
   Hamsa Yassin
   13. maj 2014 at 17:29

   Ja smukke.. Det kan være hårdt sometimes.. Men tak <3

Skriv en kommentar