SOLRIG SØNDAG (THE WEEKEND)

maj 18, 2014

Hej bloggen!

SUMMER.. Eller tror i at det holder det gode vejr i et par dage endnu? Anaways, Jeg har  nydt min dag.. Bare lagt og slikket sol! Det er så godt til mit hud! Jeg har savnet det! så meget mere sol, JA TAK! Ellers har jeg bare trænet – jeg gik amok med hula hop ringen i 25 minutter! Tror at min mave siger AV, imorgen! But ‘ i love it..  Jeg vil bare nyde det hele… Me, me, and me! Og bare slap af… Husk at i kan shoppe – Yvers lækre læbestifter til 100 kroner!! Se meget mere, lige HER.

foto 5 (2)

foto 4 (2)

foto (2)

foto 2 (3)

 • Reply
  Tina Jensen
  maj 18, 2014 at 7:58 pm

  Orrrg har du ogs bare slikket sol hele dagen, det har jeg også i min nye bikini, håber vejret fortsætter med at være godt her i Jylland <3
  Kan du se det her opslag siden du ikke har set de andre?:(

  • Reply
   Hamsa Yassin
   maj 18, 2014 at 7:59 pm

   Ja jeg kan så! Og tak for det! Håber virkelig at vejret holder!! Vil slikke mere sol!

   • Reply
    Tina Jensen
    maj 18, 2014 at 8:02 pm

    Vi skal bare have den lækreste kulør skat<3

    • Reply
     Hamsa Yassin
     maj 18, 2014 at 8:23 pm

     JA VI SKAL SÅ!!! <3

Leave a Reply