LAKSELASAGNE (OPSKRIFT)

23. maj 2014

Hej bloggen!

I’m back! Hvor er det dejligt at kunne blogge igen altså! Ih.. I fatter ikke hvor meget jeg har savnet det og jer! Jeg kommer til at blogge ekstrem meget her i weekenden og jeg finder den heldig vinder af mit sidste giveaway i aften.. Jeg har fundet en lækker og sund lakselasagne ret, som jeg har fået her til i aften.. Og jeg har bestemt  også opskriften til jer. Håber at i har det godt og er glad for at jeg er tilbage igen! Tak for jeres søde beskeder.. I ved at jeg også har savnet jer! Big time!

__________________________________________________________________________________________________________________________________

OPSKRIFT / LAKSELASAGNE.

( Til fire personer)  600 g frosset helbladet spinat 12 liter Karolines Køkken®Madlavningsfløde 8% ( Jeg brugt OMA 4 % istedet) – bør omrystes 1 spsk friskpresset friskpresset citronsaft 1 tsk groft salt friskkværnet peber friske lasagneplader 175 g røget laks i tynde skiver 50 g Karolines Køkken® revet Pasta- & gratineringsost 30%

Sådan gør du: Kom den frosne spinat i en tykbundet gryde. Damp spinaten ved kraftig varme og under omrøring ca. 10 min. – eller til vandet er fordampet. Tilsæt fløden og kog den ind ved svag varme, stadig under omrøring, i ca. 10 min. Tilsæt citronsaft, salt og peber. Fold lasagnepladen ud og del den på tværs i 4 lige store stykker, der passer til formen. Skær laksen i tynde strimler. Del spinatstuvningen i 4 portioner og laksestrimlerne i 3 portioner. Læg lagvis i et ovnfast fad (ca. 5 x 17 x 29 cm) – en lasagneplade, en portion spinatstuvning og 1/3 laks. Slut med spinatstuvning. Bag lasagnen på en plade med bagepapir midt i ovnen. Tag lasagnen ud af ovnen efter ca. 10 min. og drys med gratineringsost. Bag lasagnen færdig de sidste ca. 20 min. eller til osten er gylden. Lad lakselasagnen hvile tildækket i ca. 10 min. Bagetid Ca. ½ time ved 175°.

foto 2

foto 3

foto 4

foto 2 (1)

foto 5

foto 3 (1)

foto 4 (1)

foto 5 (1)

foto

    Skriv en kommentar