NÅR MAN ER KED AF DET (LIVET)

25. maj 2014

Hej bloggen.

Jeg har længe gerne vil skrive dette indlæg, der mange af jer har spurgt ind til det. Men først, vil jeg bare sige at jeg har haft en dejlig skøn weekend med en masse lækkert mad! Mhm.. Solen har skinnet og vejret har været perfekt! Mere af det fremover! Ja tak! Har i haft en dejlig weekend derude? Når.. Men det dér med at være ked af det, kender vi vel alle til? Jeg tror ikke på at nogen aldrig har prøvet enten at ha’ været såret, ked af det eller skuffet i sit liv? Både børn, unge og voksne! Jeg skriver ikke dét her, fordi at  jeg hverken er en ” psykolog” eller at jeg bare ved alt om livet! Ja, jeg ved en del dér jeg selv har gået igennem meget i mit liv og jeg ved at der sidder en masse unge derude og læser med.. Og jeg vil gerne bruge mine erfaringer til at kunne hjælpe andre og det er derfor at jeg blogger.. Jeg har selv været ked af det del gange før i mit liv.. Især at ha’ været såret og svigtet på en masse forskellig måder.. Og det bare ikke fedt og skulle igennem en masse trælse perioder i sit liv.. Men igen, jeg tror ikke på at nogen aldrig  kommer igennem livet uden at ha’ fået et par’ ar på sjælen.. Nogen får mere end andre, sådan er det. Jeg bliver stadig ked af det, den dag idag.. Især når det er noget personligt eller en jeg bare holder af har skuffet mig.. F.esk har jeg skubbet en masse venner / veninder ud af mit liv nu – fordi jeg bare kunne mærke at de ikke var gode for mig.. Især en veninde jeg virkelig holdt af og stadig elsker rigtigt højt og jeg savner hende så meget – Så kunne jeg bare ikke være veninder med hende mere.. Vi varvenner i cirka 3-4 år.. Og vi havde da også prøvet at være uvenner mange gange før.. Men fandt altid ud af det igen, men denne gang tror jeg virkelig at jeg holder fast ved mit valg.. Hvergang vi skulle være sammen og jeg lyver engang.. Hvergang vi skulle ses, eller være sammen aflyst hun ALTID.. Ikke nok med at hvergang hun fik en kæreste, så kunne man bare ikke bruges længere.. Og det gør’ bare så ondt ( ved at mange kender til det her)  Og det bare øv.. Selvom jeg virkelig, var sur og ked af det inden  dér jeg afsluttet vores venskab – Ønsker jeg hende stadig det bedste i livet, og jeg håber virkelig at  hun får rettet op på sit liv.. Lige meget hvad, så skal man altid bare holde hovedet oppe.. Også i de meste, trælse tidspunkter i sit liv.. I know, det er så svært!! Men man skal altid huske på at, det hele nok skal blive godt igen! Sådan har jeg  altid holdt mig oppe i alle de  trælse tidspunkter i mit liv,  hvor jeg bare ikke har kunne se lyset.

______________________________________________________________________________________________________________________

Aftensmaden bestod af; Frisk grov pasta med krydret kylling og salat! Så lækkert til det her vejr..

foto

foto 3 (6)

 • Svar
  kwthar
  25. maj 2014 at 18:10

  Op med hovedet, min skat. En som dig fortjener ikke at blive ked af noget.
  – Være stolt af dig selv skat, for jeg er fucking stolt af dig <3
  – Elsker dig <3

  • Svar
   Hamsa Yassin
   25. maj 2014 at 20:14

   hvor er du dejlig min skat <3 i know.<3

 • Svar
  kwthar
  25. maj 2014 at 18:10

  Op med hovedet, min skat. En som dig fortjener ikke at blive ked af noget.
  – Være stolt af dig selv skat, for jeg er fucking stolt af dig <3
  – Elsker dig <3

  • Svar
   Hamsa Yassin
   25. maj 2014 at 20:14

   hvor er du dejlig min skat <3 i know.<3

 • Svar
  Tina Jensen
  25. maj 2014 at 19:58

  Skat man skal bare være stærk, du er så stærk du har gjort mit liv meget bedre.<3
  Har også selv lukket nogle barndomsvenner ude, og det tror jeg også er det helt rigtige.
  Så flot et indlæg og tak fordi du tog dig tiden til at skrive det<3
  Knus

  • Svar
   Hamsa Yassin
   25. maj 2014 at 20:15

   Ja, tak for det min søde.. Det betyder meget <3 Love!

 • Svar
  Tina Jensen
  25. maj 2014 at 19:58

  Skat man skal bare være stærk, du er så stærk du har gjort mit liv meget bedre.<3
  Har også selv lukket nogle barndomsvenner ude, og det tror jeg også er det helt rigtige.
  Så flot et indlæg og tak fordi du tog dig tiden til at skrive det<3
  Knus

  • Svar
   Hamsa Yassin
   25. maj 2014 at 20:15

   Ja, tak for det min søde.. Det betyder meget <3 Love!

 • Svar
  Simone
  26. maj 2014 at 15:43

  Virkelig flot indlæg! Jeg var også igennem en dårlig periode i 8. og 9. med folk der svigtede. Det er alligevel svært at skubbe nogen ud af sit liv som man holder af, men nødvendigt nogle gange. Der er heldigvis altid en lysere fremtid, sådan prøver jeg i hvert fald at se på det. 🙂

  • Svar
   Hamsa Yassin
   26. maj 2014 at 16:06

   Så god tankegang! Du er for sej! Blev endelig ved med det! <3

 • Svar
  Simone
  26. maj 2014 at 15:43

  Virkelig flot indlæg! Jeg var også igennem en dårlig periode i 8. og 9. med folk der svigtede. Det er alligevel svært at skubbe nogen ud af sit liv som man holder af, men nødvendigt nogle gange. Der er heldigvis altid en lysere fremtid, sådan prøver jeg i hvert fald at se på det. 🙂

  • Svar
   Hamsa Yassin
   26. maj 2014 at 16:06

   Så god tankegang! Du er for sej! Blev endelig ved med det! <3

Skriv en kommentar