SUN & MORE: MILK_SHAKE ♥

27. maj 2014

Hej bloggen!

Så har jeg modtaget min aller mest yndlings produkter igen! Og denne gang er det deres summer kollektion, som hedder SUN & MORE – Og, det er bestemt noget lækkerier til håret! Kan slet ikke vente til at få det prøvet af i løbet af sommeren! Mange af jer har spurgt ind til hvor disse  produkter kunne købes henne og til jer som bor på sjælland og  dér omkring, kan jeg andbefale jer til at blive henvist til Frisør -Kongestolen eller  Tornsberg Wellness – Som ligger inde i København! Og hvis i bor alle andre steder end sjælland kan i kontakte Kim ( som står bag Milk_shake Danmark ) LIGE HER. Tilbage til produkterne, jeg var ude på en lille rejse igår og tog disse flotte billeder ved vandet dér jeg synes at det passer perfekt til sommer og sol.. Jeg skal forresten en tur forbi hos FRISØRKONGESTOLEN  på fredag og blive gjort lækker inden, jeg skal på optagelser lørdag morgen! Det glæder jeg mig bare ekstrem til! Har i prøvet nogen af produkterne før? Og kender i til Milk_shake? xxx

_________________________________________________________________________________________________________________________________

Milk_shake Sun & More Beauty Mask Hydrating And Nourishing Hair Mask 200 ml: Milk_shake Sun & More Beauty Mask er en intensivt nærende hårmaske. Masken bruges efter hårvask, og beskytter håret mod dehydrering, som er forårsaget af sol, saltvand, vind og klor. Masken indeholder blandt andet mandel- og risolie, bomuldsprotein og E-Vitamin, som tilsammen har en utroligt nærende virkning. Håret efterlades blødt og glansfuldt.

foto 3 (3)

Milk_shake Sun & More Sun Screen Cream SPF 15 200 ml: Milk_shake Sun Screen Cream SPF 15 200 ml. er en lækker solcreme som indeholder blødgøringsmiddel.  Cremen er nem at smøre ud og absorberes let. Solfaktor 15.

foto 1 (6)

Milk_shake Sun & More Pleasure Oil 125 ml: Milk_shake Sun & More Pleasure Oil er en olie spray, der er idéel til brug ved havet eller poolen pg.a. dens unikke formel. Sprayen beskytter huden og håret imod sol, salt, vind og klorin. Kan også anvendes efter et bad for, at give smidig, fugtet og fløjsagtig hud. Indeholder en delikat duft, som pakker sanserne ind i et tropisk miljø.

foto 5 (3)

Milk_shake Sun & More Absolute Bronze 200 ml: Giver absolut glans og efterlader huden blød, glat og med en strålende tan.

foto 5 (1)

Milk_shake Sun & More All Over Shampoo 250 ml: Milk_shake Sun & More All Over Shampoo er en hår- og krops shampoo der indeholder en specifik balanceret formel, der er baseret på en blanding mellem fugtgivendeolier, hydrende agenter, vitamin E og UV-filtre. Shampoo renser dybt, beskytter og genfugter både hår og hud. Fjerner alle rester af klor, saltvand og efterlader hår og hud blødt og velplejet.

foto 2 (6)

Milk_shake Sun & More Sensual Lotion After Sun 250 ml: Er en rig formel baseret på en blanding af mandel olie, ris, arganolie, befugtningsmidler, vitamin E og solcreme. Beskytter, fugter og hjælper huden med at opretholde din kulør.

foto 4 (3)

foto 3 (1)

foto 4 (1)

 • Svar
  Tina Jensen
  27. maj 2014 at 13:25

  Jeg har aldrig prøvet dem, men de lyder virkelig lækre mus<3

  • Svar
   Hamsa Yassin
   27. maj 2014 at 14:34

   Du skal prøve dem smukke!! 😀 Hvad synes du om billederne?

   • Svar
    Tina Jensen
    27. maj 2014 at 14:55

    Billederne er virkelig gode skatter har du selv taget dem?<3

    • Svar
     Hamsa Yassin
     27. maj 2014 at 15:03

     Ja jeg har så <3 🙂

     • Tina Jensen
      27. maj 2014 at 16:03

      Wowow måske jeg skal hyre dig når jeg skal til USA så vi kan få nogle gode billeder;)<3

     • Hamsa Yassin
      27. maj 2014 at 16:45

      I betaler rejsen 😉 så er jeg frisk!!

 • Svar
  Tina Jensen
  27. maj 2014 at 13:25

  Jeg har aldrig prøvet dem, men de lyder virkelig lækre mus<3

 • Svar
  Tina Jensen
  27. maj 2014 at 20:06

  Heheheh skat<3

Skriv en kommentar