COPENHAGEN ( GOING OUT )

29. maj 2014

Hej bloggen!

Copenhagen… Årh, altså! Jeg er andkommet og her er dejligt! Lucia og jeg var ude og spise med Sy Lee og Daniel.. Super hyggeligt! Jeg er virkelig træt lige nu, og jeg er faktisk inviteret til Paradise Hotel festen i aften.. Men jeg er alt for træt lige nu! Imorgen, skal ind til FRISØRKONGESTOLEN og jeg glæder mig virkelig! Uh, nu må vi se hvad det bliver til.. jeg mødt, en masse dejlig menneske idag! Jeg elsker København! Har i det godt derude? Kram!

foto 1 (2)

foto 3 (6)

Sy Le.. Den mand ikke? Han kan bare spise fucking meget!! HAHA.. Men vi hygge os..

foto 4 (4)

foto 5 (2)

 • Svar
  Tina Jensen
  29. maj 2014 at 17:12

  Vil ogs være i København nu:(

 • Svar
  Tina Jensen
  29. maj 2014 at 17:12

  Vil ogs være i København nu:(

Skriv en kommentar