DAGENS OPTAGELSER ( LØRDAG )

31. maj 2014

Hej bloggen!

Dagen  idag er dejlig! Jeg er lige blevet færdig med de første optagelser idag, og det gik super fint..Og bestemt hårdt! Jeg må desvære, ikke fortælle meget omkring det – ØV! Men sådan er det i denne verden.. Jeg, glad for at ha’ mødt Peter og Jaleh idag, skide søde mennesker ( som står bag programmet ) Vi fik snakket igennem, og optag det vi skulle ha nået idag.. Vi var forresten ved – Kongens have og optag idag! Jeg er så træt altså! HAHA! De sidste par dage, har været vilde og imorgen går turen hjem af.. Jeg er lige tjekke ind hos The square hotel copenhagen, som jeg har lavet et samarbejde med ( her er ret luksus ) Nu vil jeg nyde min sidste dag her.. Vi blogges ved.

foto 1 (8)

foto 3 (9)

foto 2 (10)

foto 5 (6)

foto 4 (7)

 • Svar
  Tina Jensen
  31. maj 2014 at 20:37

  Glæder mig til at se det, kommer det i tv’et hvis man må spørge skat<3

 • Svar
  Tina Jensen
  31. maj 2014 at 20:37

  Glæder mig til at se det, kommer det i tv’et hvis man må spørge skat<3

Skriv en kommentar