TALETID MED HAMSA (NEW VIDEO)

4. juni 2014

Hej bloggen!

Så er jeg klar med endnu en video af TALE TID MED HAMSA ” Det er nemlig onsdag, idag! Let’s talk about girls.. Ja, jeg snakker nemlig om piger og kvinder.. Håber at i vil synes om videoen og husk at følg mit Vlog ( youtbe kanal ) Lige HER ( som jeg siger sidst i videoen) Er dér spørgerunde næste gang SÅ, hvis du vil spørge om noget – Skal du huske at skrive dit kommenter under dette indlæg ( bliver privat ) Love Hamsa.

_____________________________________________________________________________________________________

LET’S TALK ABOUT GIRLS..

______________________________________________________________________________________________________

https://www.youtube.com/watch?v=rHOpuHBJgQU

 • Svar
  Astrid
  4. juni 2014 at 19:18

  Åh Hamsa! Du er så dejlig udadvendt og ærlig. Jeg elsker, når man får en lille “skideballe”, fordi vi piger kan være dybt for meget. Og ja vi er opmærksomhedskrævende! Det er nogle gange ikke til at holde ud, og jeg tror også, det er grunden til, at flere piger bliver uvenner. Vores ego kommer i vejen!
  Jeg kunne godt tænke mig at vide, hvad du gør for at føle dig super tilfreds med dig selv, og hvordan du vender negative tanker/dage til positive.
  Mange knus og kram fra mig!

  • Svar
   Hamsa Yassin
   4. juni 2014 at 19:47

   Hej smukke Astrid!
   tak for din søde kommenter – den væddesætter jeg rigtig meget! Og at du ikke ser den, som et kristik.. – Omkring hvordan jeg holder mig tilfreds med mig selv.. Så har jeg en meget stærk styrke og en personlighed som jeg bare elsker ved mig selv.. Også lytter jeg ikke på folks negative kommenter eller hvad de nu synes om mig.. Vi skal alle være glad for dem vi er.. Selvom vi også fejler!

 • Svar
  Astrid
  4. juni 2014 at 19:18

  Åh Hamsa! Du er så dejlig udadvendt og ærlig. Jeg elsker, når man får en lille “skideballe”, fordi vi piger kan være dybt for meget. Og ja vi er opmærksomhedskrævende! Det er nogle gange ikke til at holde ud, og jeg tror også, det er grunden til, at flere piger bliver uvenner. Vores ego kommer i vejen!
  Jeg kunne godt tænke mig at vide, hvad du gør for at føle dig super tilfreds med dig selv, og hvordan du vender negative tanker/dage til positive.
  Mange knus og kram fra mig!

  • Svar
   Hamsa Yassin
   4. juni 2014 at 19:47

   Hej smukke Astrid!
   tak for din søde kommenter – den væddesætter jeg rigtig meget! Og at du ikke ser den, som et kristik.. – Omkring hvordan jeg holder mig tilfreds med mig selv.. Så har jeg en meget stærk styrke og en personlighed som jeg bare elsker ved mig selv.. Også lytter jeg ikke på folks negative kommenter eller hvad de nu synes om mig.. Vi skal alle være glad for dem vi er.. Selvom vi også fejler!

Skriv en kommentar