BRIGHT WHITE SMILES…!?

5. juni 2014

Hej bloggen.

Så har jeg endelig fået denne tandblegningspen igen! Jeg har haft den før og den hjælp, helt bestemt på at få ” hvide tænder ” Jeg mistet den desvære, men nu har jeg fået mig en ny fra SHINY – De er faktisk ret billig! 99.00 kr for en og 169.00 for 2 – De kan købes lige HER.

__________________________________________________________________________________________________

INFO OM: TANDBLEGNINGSPEN FRA SHINY       

___________________________________________________________________________________________________

Sådan gør du:

Inden du påbegynder behandlingen, er det vigtigt at du børster dine tænder grundigt. Tryk lidt gelé ud ved at dreje bunden et par gange. Mal derefter dine tænder – det er nemt og sikkert. Geléen skal sidde i 1-2 minutter.  Det er vigtigt at du undgår rygning og stærkt farvede væsker 1 time efter behandlingen. Sådan fortsætter du indtil du har opnået det ønskede resultat – Anvendes 2-3 gange om ugen i 5-10 uger.

foto 1 (12)

foto 3 (10)

foto 4 (9)

    Skriv en kommentar