SKAL DER VIRKELIG DET TIL PIGER?!

juni 5, 2014

Hej bloggen.

Igår, lavede jeg jo denne video (Girls) på mit Vblog, jeg elsker piger, damer og kvinder! Men hold da op.. Det her har jeg, gerne længe ville dele med jer! Jeg synes virkelig at det er sørgeligt at mange piger vælger og tag ” frække billeder ” og poste det på de socialemedier for at få drengens opmærksomhed!? Jeg har det sådan, at man skal gør’ det man har lyst til – men ærligtalt, ved vi jo alle at de fleste gør’ det for at få drengens opmærksomhed og det er jo på ingen måder at ” vær’ den man virkelig gerne  vil være ” På den anden side, forstår jeg også  godt at disse piger gør’ det her fordi alle de store ” forbilleder ” konstant poster et billed af deres små kroppe og faktisk tit helt nøgen uden at skulle lyve.. Det er sørgeligt!  Måske synes drengene at det er frækt og at  de får jeres opmærksomhed, men det er ikke den type – pige drengene  faktisk vil ha’ noget fast med! And i know it! Jeg kender mange drenge som bare vælger at, udnytte de ” løse ” piger en enkelt nat også videre til den næste… Desvære!! Og, jeg tror ærligtalt ikke at pigerne synes at det er fedt, selvom de tit påstår at de også bare selv udnytter fyren.. Jeg, ved godt at det er en meget kritisk indlæg… Men, jeg kommer ud med det som jeg, ser og ved.. Håber virkelig at i vælger og tænke over hvad i poster.. Jeg er dybt rystet over alle dem som konstant bliver hængt ud på nettet fordi at de har dummet sig lidt! Alle laver fejl, men man kan også tænke selv.. Jeg håber ikke at – i ser dette indlæg som noget negativt! Men, mere som et indlæg  dér  får jer til at tænke sig om… xo xo!

foto 1 (13)

 • Reply
  Sina
  juni 5, 2014 at 6:44 pm

  Så meget respekt her fra :*

 • Reply
  Sina
  juni 5, 2014 at 6:44 pm

  Så meget respekt her fra :*

 • Reply
  Cecilie
  juni 5, 2014 at 8:34 pm

  Så meget enig i det der !!!;<3

 • Reply
  Cecilie
  juni 5, 2014 at 8:34 pm

  Så meget enig i det der !!!;<3

 • Reply
  Marie F.
  juni 5, 2014 at 8:42 pm

  Det er så sandt! desværre… men endelig en der kan få det sagt som det er!;)<3

  • Reply
   Hamsa Yassin
   juni 5, 2014 at 9:01 pm

   Ja… DESVÆRE!!! Men godt at alle piger ikke er sådan <3

 • Reply
  Marie F.
  juni 5, 2014 at 8:42 pm

  Det er så sandt! desværre… men endelig en der kan få det sagt som det er!;)<3

  • Reply
   Hamsa Yassin
   juni 5, 2014 at 9:01 pm

   Ja… DESVÆRE!!! Men godt at alle piger ikke er sådan <3

 • Reply
  sandra
  juni 5, 2014 at 9:28 pm

  Hvis man er stolt af sit smil, så ligger man billeder ud af, at man smiler. Hvis man er stolt af sin krop ligger man billeder du af den hvis man har lyst. Brækker mig over ”Drenge vil ikke ha sådan og sådan en pige” Hvem siger, at alt hvad piger gør, er for drenge? Føj! Hvis jeg er stolt af min krop så kan jeg love dig for at jeg viser den frem hvis det passer mig, for min egen skyld.

  • Reply
   Hamsa Yassin
   juni 6, 2014 at 7:57 am

   Hej Sandra 🙂

   – Hm. Tror at du har misforstået noget her? Skriver at det ikke er alle piger.. Men nogen? Så rolig nu<3

 • Reply
  sandra
  juni 5, 2014 at 9:28 pm

  Hvis man er stolt af sit smil, så ligger man billeder ud af, at man smiler. Hvis man er stolt af sin krop ligger man billeder du af den hvis man har lyst. Brækker mig over ”Drenge vil ikke ha sådan og sådan en pige” Hvem siger, at alt hvad piger gør, er for drenge? Føj! Hvis jeg er stolt af min krop så kan jeg love dig for at jeg viser den frem hvis det passer mig, for min egen skyld.

  • Reply
   Hamsa Yassin
   juni 6, 2014 at 7:57 am

   Hej Sandra 🙂

   – Hm. Tror at du har misforstået noget her? Skriver at det ikke er alle piger.. Men nogen? Så rolig nu<3

 • Reply
  Lene
  juni 5, 2014 at 10:30 pm

  På tide nogen sagde det højt!!
  Tak herfra!

 • Reply
  Lene
  juni 5, 2014 at 10:30 pm

  På tide nogen sagde det højt!!
  Tak herfra!

Leave a Reply