SKAL DER VIRKELIG DET TIL PIGER?!

5. juni 2014

Hej bloggen.

Igår, lavede jeg jo denne video (Girls) på mit Vblog, jeg elsker piger, damer og kvinder! Men hold da op.. Det her har jeg, gerne længe ville dele med jer! Jeg synes virkelig at det er sørgeligt at mange piger vælger og tag ” frække billeder ” og poste det på de socialemedier for at få drengens opmærksomhed!? Jeg har det sådan, at man skal gør’ det man har lyst til – men ærligtalt, ved vi jo alle at de fleste gør’ det for at få drengens opmærksomhed og det er jo på ingen måder at ” vær’ den man virkelig gerne  vil være ” På den anden side, forstår jeg også  godt at disse piger gør’ det her fordi alle de store ” forbilleder ” konstant poster et billed af deres små kroppe og faktisk tit helt nøgen uden at skulle lyve.. Det er sørgeligt!  Måske synes drengene at det er frækt og at  de får jeres opmærksomhed, men det er ikke den type – pige drengene  faktisk vil ha’ noget fast med! And i know it! Jeg kender mange drenge som bare vælger at, udnytte de ” løse ” piger en enkelt nat også videre til den næste… Desvære!! Og, jeg tror ærligtalt ikke at pigerne synes at det er fedt, selvom de tit påstår at de også bare selv udnytter fyren.. Jeg, ved godt at det er en meget kritisk indlæg… Men, jeg kommer ud med det som jeg, ser og ved.. Håber virkelig at i vælger og tænke over hvad i poster.. Jeg er dybt rystet over alle dem som konstant bliver hængt ud på nettet fordi at de har dummet sig lidt! Alle laver fejl, men man kan også tænke selv.. Jeg håber ikke at – i ser dette indlæg som noget negativt! Men, mere som et indlæg  dér  får jer til at tænke sig om… xo xo!

foto 1 (13)

 • Svar
  Sina
  5. juni 2014 at 18:44

  Så meget respekt her fra :*

 • Svar
  Sina
  5. juni 2014 at 18:44

  Så meget respekt her fra :*

 • Svar
  Cecilie
  5. juni 2014 at 20:34

  Så meget enig i det der !!!;<3

 • Svar
  Cecilie
  5. juni 2014 at 20:34

  Så meget enig i det der !!!;<3

 • Svar
  Marie F.
  5. juni 2014 at 20:42

  Det er så sandt! desværre… men endelig en der kan få det sagt som det er!;)<3

  • Svar
   Hamsa Yassin
   5. juni 2014 at 21:01

   Ja… DESVÆRE!!! Men godt at alle piger ikke er sådan <3

 • Svar
  Marie F.
  5. juni 2014 at 20:42

  Det er så sandt! desværre… men endelig en der kan få det sagt som det er!;)<3

  • Svar
   Hamsa Yassin
   5. juni 2014 at 21:01

   Ja… DESVÆRE!!! Men godt at alle piger ikke er sådan <3

 • Svar
  sandra
  5. juni 2014 at 21:28

  Hvis man er stolt af sit smil, så ligger man billeder ud af, at man smiler. Hvis man er stolt af sin krop ligger man billeder du af den hvis man har lyst. Brækker mig over ”Drenge vil ikke ha sådan og sådan en pige” Hvem siger, at alt hvad piger gør, er for drenge? Føj! Hvis jeg er stolt af min krop så kan jeg love dig for at jeg viser den frem hvis det passer mig, for min egen skyld.

  • Svar
   Hamsa Yassin
   6. juni 2014 at 7:57

   Hej Sandra 🙂

   – Hm. Tror at du har misforstået noget her? Skriver at det ikke er alle piger.. Men nogen? Så rolig nu<3

 • Svar
  sandra
  5. juni 2014 at 21:28

  Hvis man er stolt af sit smil, så ligger man billeder ud af, at man smiler. Hvis man er stolt af sin krop ligger man billeder du af den hvis man har lyst. Brækker mig over ”Drenge vil ikke ha sådan og sådan en pige” Hvem siger, at alt hvad piger gør, er for drenge? Føj! Hvis jeg er stolt af min krop så kan jeg love dig for at jeg viser den frem hvis det passer mig, for min egen skyld.

  • Svar
   Hamsa Yassin
   6. juni 2014 at 7:57

   Hej Sandra 🙂

   – Hm. Tror at du har misforstået noget her? Skriver at det ikke er alle piger.. Men nogen? Så rolig nu<3

 • Svar
  Lene
  5. juni 2014 at 22:30

  På tide nogen sagde det højt!!
  Tak herfra!

 • Svar
  Lene
  5. juni 2014 at 22:30

  På tide nogen sagde det højt!!
  Tak herfra!

Skriv en kommentar