DET HELE GIK…. (FOREDRAG)

10. juni 2014

Hej bloggen!

Jeg er lige kommet fra fra (Via ( University College) Og, holdt mit aller første foredrag omkring, ADHD og mit liv.. Det gik, så godt! Jeg var nok nervøs! De var så søde, og spurgt ind til en masse! Synes, det er fedt at dér virkelig andre mennesker som gerne vil arbejde indenfor, mennesker og folk med diagnoser! Det var min første gang og bestemt ikke mit sidste. Jeg havde det så varmt! HAHA! Især, fordi at det var så personligt! Der sad omkring 30 – 50 stykker og bare kiggede på mig, og det var faktisk lidt ubehageligt til at starte med.. Men, med minutterne gik det bare derud af! Det var en oplevelse! Jeg, snakker faktisk også omkring bloggen og det var fedt at kunne fortælle dem, omkring min blogging og hvor godt at det gik.. Det betyder jo ekstremt meget for mig! Og noget, som betyder så meget er at – i virkelig, har været med mig hele tiden! Tak for alle, de skønne beskeder! Det varmer så meget! I er som sagt er, i verdens bedste læsere! Love H.

 foto 1 (1)

 • Svar
  Tina Jensen
  11. juni 2014 at 15:22

  Hvorfor var jeg der ikke?:(((

  • Svar
   Hamsa Yassin
   11. juni 2014 at 17:31

   Hehe.. Det var så godt søde <3

   • Svar
    Tina Jensen
    11. juni 2014 at 17:34

    Ville sku meget gerne have været der skat<3

 • Svar
  Tina Jensen
  11. juni 2014 at 15:22

  Hvorfor var jeg der ikke?:(((

  • Svar
   Hamsa Yassin
   11. juni 2014 at 17:31

   Hehe.. Det var så godt søde <3

   • Svar
    Tina Jensen
    11. juni 2014 at 17:34

    Ville sku meget gerne have været der skat<3

Skriv en kommentar