LORTE ONSDAG..! (BAD DAY)

juni 11, 2014

 

Hej bloggen.

Øv altså.. Jeg, har bare haft en træls dag! Eller.. Dagen startet faktisk fint, indtil at jeg fik en dårlig nyhed kastet lige  i hovedet! Det er omkring, mine diagnoser – dér jeg faktisk ikke kendte til to af dem.. Og, ja det sgu alt for personligt – Men, det mit liv og jeg er bestemt ikke flov over det.. Men nogle, gange skal man også lige sluge den og sige at det, er sådan som det nu er.. Det var  super, hårdt for mig at bare og acceptere at jeg havde ADHD førhen.. Jeg, vil gerne fortælle jer senere hen’ hvad det er, men lige nu skal jeg, bare lufte tanken og kom op på hesten igen! ØV! Jeg skal også bare igang, med at træne igen fra imorgen!!! Jeg har ikke haft, trænet hele denne, uge! ARGH… Det så svært, for mig at træne når det er så varmt. Men, imorgen skal jeg bare igang igen! Jeg har gået lange -ture, disse sidste par’ dage og det tæller da  vel lidt…? haha! Hopper i bad, også skal jeg bare være mig selv.

ØNSKER JER EN DEJLIG AFTEN! TAK FOR JERES SKØNNE BESKEDER.. xo

 • Reply
  Lucia
  juni 11, 2014 at 6:49 pm

  Åårh skat er så ked af at høre det! Håber du er oksy, du ved jeg er her for dig <3

  • Reply
   Hamsa Yassin
   juni 11, 2014 at 6:53 pm

   I know min skat! Savner dig <3

   • Reply
    Lucia
    juni 11, 2014 at 7:21 pm

    Savner også dig skat!! Og håber du får lejlighed i kbh som du så meget elsker <3

    • Reply
     Hamsa Yassin
     juni 11, 2014 at 7:29 pm

     Der går noget tid endnu skat! Kommer du og besøger mig snart? <3

     • Lucia
      juni 11, 2014 at 7:32 pm

      Hvis jeg kan så ved du jeg gør <33

    • Reply
     Hamsa Yassin
     juni 11, 2014 at 7:36 pm

     I know min skat! 🙂

 • Reply
  Tina Jensen
  juni 11, 2014 at 6:55 pm

  Skaaat er jeg ked af at høre, men du er en fighter<3

  • Reply
   Hamsa Yassin
   juni 11, 2014 at 6:56 pm

   Yes i’m 😉 <3 Tak min skønne. Husk, at du er dejlig!

 • Reply
  Jeanne
  juni 11, 2014 at 7:00 pm

  Mange kys og kram. Husk alting går altid! Vi har alle noget at slås med. Kærlighed til dig søde

Leave a Reply