LIVET GÅR VIDERE.. (MINE TANKER)

13. juni 2014

foto 2 (4)

foto 5 (3)

foto 4 (3)

foto 1 (5)

Workout Leggins / HER / GTW – trøje / HER / Ray* Ban – Solbriller / HER.

Godaften bloggen. Hvad laver i, i aften? Jeg sidder, og ser tv lige nu og bare surfer rundt på nettet.. Hm, jeg orker faktisk ikke det store i aften.. Jeg, drikker som sagt, ikke rigtig mere.. Sidst, jeg festet var  den enkelt aften i KBH – og dér gik jeg, rimeligt meget hurtigt under.. HAHA! Kan slet, ikke holde til det mere.. Havde godt nok heller ikke festet – et helt måned inden.. Imorgen, skal jeg være sammen med en af mine gode veninde Kira (faktisk en af mine aller bedste) Jeg, har nemlig ikke så mange veninder mere eller venner.. Jeg, har selv valgt det – fordi at, jeg bare ikke kan ha’ folk som snakker grimt om mig, eller spiller en helt andet når de vender mig ryggen.. Det gør’ mig faktisk, ked af det at tænke tilbage på nogle mennesker! Kender i det? Man elsker jo, dem stadig!! Og siger på ingen måder at jeg , altid selv har været fair.. Man, bliver jo tit uvenner p.ga man begge har to sider af sagen… Men jeg, har heldigvis få dejlige mennesker omkring og dem elsker jer rigtigt højt! Ha’ en dejlig aften.

 • Svar
  Tina Jensen
  13. juni 2014 at 19:04

  Godt man kan vælge venner og man ved at det er de rigtige man vælger<3

  • Svar
   Hamsa Yassin
   13. juni 2014 at 19:07

   Men kan alligevel savne det man havde.. Men du har ret <3

 • Svar
  Tina Jensen
  13. juni 2014 at 19:04

  Godt man kan vælge venner og man ved at det er de rigtige man vælger<3

  • Svar
   Hamsa Yassin
   13. juni 2014 at 19:07

   Men kan alligevel savne det man havde.. Men du har ret <3

 • Svar
  Tina Jensen
  13. juni 2014 at 19:04

  Godt man kan vælge venner og man ved at det er de rigtige man vælger<3

  • Svar
   Hamsa Yassin
   13. juni 2014 at 19:07

   Men kan alligevel savne det man havde.. Men du har ret <3

Skriv en kommentar