AFTENSMADEN + BULL SHIT..

14. juni 2014

foto 3 (7)

foto 4 (4)

Aftensmaden bestod af: Frisk laks, hvor jeg, har valgt at bruge salt/peber som krydderi + persille, som bages inde i ovnen ( 180.grader i 20 minutter) Salaten bestod af: Baby mix, pentus, blåbær fetaost. Kartoflerne, blev kogt og smøres ind med  persille. Super nemt og frisk – også smagt det bare herre godt! MUST.

______________________________________________________________________________________________________________________________

foto 5 (4)

Jeg har seriøst, haft en mærkelig dag! Både og.. Mit, humør svinger utroligt meget her fortiden. Det gør, det nemlig især her om sommeren! Dér, skal nemlig ikke meget til før at jeg bliver sur, ked af det eller vred! Når man har ADHD, er varmen og ADHD’en ikke gode sammen.. Ikke, efter mine oplevelser.. Også, er jeg bare træt af en masse mennesker som kalder sig for ” mine venner” og alligevel, kan man aldrig regne med dem.. Især, nu her hvor jeg ikke fester eller drikker mere – så kan man nemlig, ikke bruges mere! Fordi at jeg, ikke vil feste og drikke mig stiv konstant! Jeg orker ærligtalt, ikke at drikke mere og jeg orker ikke falske mennesker! De er fandeme over alt.. ARGH..! Men jeg, er kommet til det punkt i mit liv at jeg bare lukker en masse ude – især her det næste stykker tid. Jeg har så meget, som jeg skal og vil ikke tænke på andet end det.  Øv, en lille historie her til sidst, men sådan er livet.. Husk på hvem i er, lige meget hvad. Ønsker jer, en dejlig aften! Love H.

FØLG MIG PÅ INSTAGRAM/HER/FØLG MIG PÅ YOUTUBE-KANAL/HER/FØLG MIG PÅ BLOGLOVIN/HER.

 

 

 • Svar
  Tina Jensen
  14. juni 2014 at 17:33

  Så rigtig, er ogs selv blevet “mobbet” fordi jeg ikke gider at drikke og gerne vil tage min skolegang seriøst,<3
  Men skat husk, vi følgere følger dig og din livsstil for at få gode opmundringer, og jeg får rigtig mange.

  • Svar
   Hamsa Yassin
   14. juni 2014 at 17:35

   Du er altid så skøn. I know, jeg vil også langt hellere kæmpe for mine drømme og mål her i livet.. Også, må de koste venner.. Er ked af at, du er blevet p.ga det. Husk, hvad du er værd! Kram.

   • Svar
    Tina Jensen
    14. juni 2014 at 17:45

    Folk må sige hvad de vil om os, men når jeg har dig er jeg 100% stærkere <3

    • Svar
     Hamsa Yassin
     14. juni 2014 at 18:26

     og så meget i lige måde min kære <3

     • Tina Jensen
      14. juni 2014 at 18:27

      <33

 • Svar
  Tina Jensen
  14. juni 2014 at 17:33

  Så rigtig, er ogs selv blevet “mobbet” fordi jeg ikke gider at drikke og gerne vil tage min skolegang seriøst,<3
  Men skat husk, vi følgere følger dig og din livsstil for at få gode opmundringer, og jeg får rigtig mange.

  • Svar
   Hamsa Yassin
   14. juni 2014 at 17:35

   Du er altid så skøn. I know, jeg vil også langt hellere kæmpe for mine drømme og mål her i livet.. Også, må de koste venner.. Er ked af at, du er blevet p.ga det. Husk, hvad du er værd! Kram.

   • Svar
    Tina Jensen
    14. juni 2014 at 17:45

    Folk må sige hvad de vil om os, men når jeg har dig er jeg 100% stærkere <3

    • Svar
     Hamsa Yassin
     14. juni 2014 at 18:26

     og så meget i lige måde min kære <3

     • Tina Jensen
      14. juni 2014 at 18:27

      <33

 • Svar
  Natascha
  14. juni 2014 at 22:21

  Skat, forstår dig godt…<3 bare skriv hvis der er noget, du kan altid regne med mig<3

 • Svar
  Natascha
  14. juni 2014 at 22:21

  Skat, forstår dig godt…<3 bare skriv hvis der er noget, du kan altid regne med mig<3

Skriv en kommentar