FROZEN- SKYR OG TITANIC (IGÅR)

15. juni 2014

foto 1 (7)

foto 2 (6)

titanic-original

Titanic 3D HD Movie Captures (10)

Titanic-Jack-Rose-jack-and-rose-22376535-1706-960

Hej bloggen. Igår aftes, hygge jeg med mig selv og Titanic + Frozen – skyr, som jeg smagt for første gang! I ved jo, hvad dét er – Det er skyr med is (til jer som, spurgt ind til hvad det var)  Jeg havde, nemlig længe ledte efter det her Frozen – skyr! Og igår, dér jeg var ude og handle ind hos Kvickly fik jeg, øje på dem! HAPS! Jeg, valgt at købe en med hyldebær/hyldeblomst (must) siger jeg bare! Skal bestemt også, prøve de andre! Det mætter, og smager skide godt! I ved jo, at jeg elsker skyr i forvejen og med is her- til sommer bliver det bare ikke bedre! Man kan vist, få det med jordbær og natural også. Titanic, er og bliver verdens bedste film! Det min yndlings film med ” The notebook” De to film, elsker jeg bare! Titanic er så livsbekræftende, og sørgelig på samme tid.. Det, så længe siden at jeg har set den! Hvergang, jeg ser den film- husker det mig på at kærlighed overvinder alt! Nu høre jeg, bare Céline Dion konstant! Har lige hentede, hendes CD på spotify! Husk at, kærlighed er det bedste krydderi i verden.

FØLG MIG PÅ INSTAGRAM/HER/FØLG MIG PÅ YOUTUBE-KANAL/HER/FØLG MIG PÅ BLOGLOVIN/HER.

 • Reply
  Tina Jensen
  15. juni 2014 at 13:41

  Orrrg vil så gerne se titanic, men jeg tør simpelthen ikke, før jeg får mig en kæreste. Hver gang nogle har snakket om den, sp får jeg bare tårer i øjnene selv om jeg ikke har set den<3

  • Reply
   Hamsa Yassin
   15. juni 2014 at 14:07

   Forståeligt! Det er seriøst, verdens bedste film! <3

 • Reply
  Tina Jensen
  15. juni 2014 at 13:41

  Orrrg vil så gerne se titanic, men jeg tør simpelthen ikke, før jeg får mig en kæreste. Hver gang nogle har snakket om den, sp får jeg bare tårer i øjnene selv om jeg ikke har set den<3

  • Reply
   Hamsa Yassin
   15. juni 2014 at 14:07

   Forståeligt! Det er seriøst, verdens bedste film! <3

Leave a Reply