HVORDAN GÅR DET SÅ DERUDE?

juni 17, 2014

foto 1 (12)

foto 2 (12)

foto 3 (12)

foto 4 (7)

Hej bloggen.

Ja, hvordan har i det så derude? Jeg, har ikke blogge SÅ meget her de sidste par dage’ udover de aftaler som bliver sponsoret ind på bloggen sometimes, så nu vil jeg lige fortælle jer hvordan det går herude! Idag, har jeg, haft  besøg af min lærer som lige skulle ha’ opfyld på nogle ting med mig! Udover det, ville jeg træne – men blaaaah! Jeg, kom helt fra det! HAHA! Som jeg har fortalt jer at, her til sommer er det bare ikke sjovt at træne!! Vil langt hellere hyg mig end alt andet.. Men, imorgen skal jeg træne inden Louise kommer herom. Aftensmaden bestod af: Chilitærte (opskrift) Køb en færdig lavet tærtedej ( Start med at komme  tærtedejen i formen, og prik derefter huller i tærten med en gaffel-  hvorefter tærten forbages i ovnen i 12 minutter ved 220 grader. Imens tærten bages i ovnen,  klagøres fyldet til tærten. Pisk 3 æg og hæld 250 ml. fløde i en skål, tilsæt 250 gram revet ost, som så om-røres. Hak 5 forårs løg i skiver, skær en chili fine tern og hak et hvidløg, rør sammen med det øvrige.  Tag den færdiglavet tærtedej ud af ovnen efter 12 minutter og tilsæt tærtefyldet i tærteformen. Bages i ovnen i 30 minutter.  Og det smagt, herre godt! Prøv det af.. Lige nu, sidder jeg med Michelle og hygge med frozen skyr! Danm… Det smager, så godt!! Nam nam nam..

 • Reply
  Tina Jensen
  juni 17, 2014 at 7:47 pm

  Orrrg det lyder lækkert, men hvor blev min invitation af skat?<33

  • Reply
   Hamsa Yassin
   juni 17, 2014 at 7:50 pm

   Hahahahah smukke!!!!! 🙂 KOM!

   • Reply
    Tina Jensen
    juni 17, 2014 at 7:55 pm

    Er på vej;)<33

 • Reply
  Tina Jensen
  juni 17, 2014 at 7:47 pm

  Orrrg det lyder lækkert, men hvor blev min invitation af skat?<33

  • Reply
   Hamsa Yassin
   juni 17, 2014 at 7:50 pm

   Hahahahah smukke!!!!! 🙂 KOM!

   • Reply
    Tina Jensen
    juni 17, 2014 at 7:55 pm

    Er på vej;)<33

Leave a Reply