JEG FANDT SGU EN HUND…?

18. juni 2014

foto 1

foto 2 (1)

foto 3

Godaften bloggen.

Jeg var ude med Louise og vi valgt at kører ud til militær-skoven,  dér jeg bare elsker det sted for at gå tur.. Men bom! Der stod sgu den sødeste hund og bare løb frem og tilbage.. Først, tænkt vi bare at den nok var ude med sin ejer – men med tiden kunne jeg, bare ikke forstå at den gik rundt SÅ længe alene..? Og de mennesker som, gik forbi kendte slet ikke til hunden. Vi valgt så, at kører ud til mig for at  finde ud af hvad vi så skulle gøre ved den, jeg ringede til politiet for at høre – men, dér kunne jeg bare ikke komme igennem!! Suprise..  Så tog vi derop, og fortalt  omkring hvad dér var sket – og de tog sig af den. SÅ havde jeg delt, et opslag på en side heromkring Holstebro – og ejerne skrev at det var deres og hunden var kommet godt hjem!! ( fandt aldrig ud af – hvad hunden hed) Whatever.. Jeg, så glad for at vi kunne gør’ et forskel!

 • Svar
  Tina Jensen
  18. juni 2014 at 20:47

  Heeeej søde<3
  Har du fundet en vinder af din giveaway, syntes ikke jeg har set noget, eller er det bare mig<3

  • Svar
   Hamsa Yassin
   18. juni 2014 at 20:58

   det kommer imorgen.. der skete så meget idag, så nåede det ikke <3

 • Svar
  Tina Jensen
  18. juni 2014 at 20:47

  Heeeej søde<3
  Har du fundet en vinder af din giveaway, syntes ikke jeg har set noget, eller er det bare mig<3

  • Svar
   Hamsa Yassin
   18. juni 2014 at 20:58

   det kommer imorgen.. der skete så meget idag, så nåede det ikke <3

 • Svar
  Michelle
  19. juni 2014 at 18:28

  Igår fandt mig og en veninde også en hund og der kom en ambulance med fuld fart men vi nåede at få hunden hen til os og så ringede vi til ejeren som kom og hentede den man har det bare så godt bagefter ☺️

 • Svar
  Michelle
  19. juni 2014 at 18:28

  Igår fandt mig og en veninde også en hund og der kom en ambulance med fuld fart men vi nåede at få hunden hen til os og så ringede vi til ejeren som kom og hentede den man har det bare så godt bagefter ☺️

Skriv en kommentar