JEG VIL IKKE ENDE I LUKSUSFÆLDEN….!?

juni 19, 2014

foto 1 (1)

foto 3 (1)

foto 1 (8)

= 50 % PÅ ALT HOS NELLY LIGE NU – SUMMER SALE LIGE HER!

___________________________________________________________________________________________________________________

Hej bloggen.

Nu tænker du sikkert.. Skal han nu også være med i ” Luksusfælden?” Haha.. Nej, det skal jeg netop ikke! Men jeg, er blevet lidt for dårlig til at spare! Da jeg, bare bruger penge konstant på ligegyldige ting! Det kender i vel til? Den periode har jeg dog, haft i noget tid nu.. Og det skal ha’ et ende! Louise og jeg snakket om økonomi igår – dér Louise, studere økonomi / Jura og har ret godt styr på den slags.. Hun hjalp, mig med at få styr på hvordan jeg skulle gør’ osv.. Det da dejligt, med sådan en veninde! Jeg skal bare blive bedre til at lad vær’ med, og bruge penge på en masse lort… Men ja.. Det sommer og jeg vil ha’ det hele!

 • Reply
  Caroline Andresen
  juni 19, 2014 at 6:53 pm

  Hihi, kender det godt! 😀

  • Reply
   Hamsa Yassin
   juni 19, 2014 at 8:22 pm

   Ja!! Hahah! Men skal tag, mig sammen nu! 😀

 • Reply
  Caroline Andresen
  juni 19, 2014 at 6:53 pm

  Hihi, kender det godt! 😀

  • Reply
   Hamsa Yassin
   juni 19, 2014 at 8:22 pm

   Ja!! Hahah! Men skal tag, mig sammen nu! 😀

Leave a Reply