ER DU VILD MED SUGARDATERS?

juni 23, 2014

Hej bloggen.

Denne indlæg, er noget helt andet end det jeg plejere og skrive om – Men jeg er bliver, alligevel nød til at dele dét her med jer! På film ser vi tit at rige gamle mænd, gifter sig eller dater med unge smukke piger. Den del er dér skam også i homo-verden, Jeg har hørt om denne nye side som nu også er kommet til Danmark! SugarDaters.dk – Hvor rige, vi snakker altså om virkelig RIGE mennesker invitere deres date på de vildeste dates..Jeg må ærligt indrømme, at jeg ikke tror på at det er kærlighed – disse mennesker er ude efter! Altså dem som tager på date med disse, rige folk.. Men who cares? De må jo vide at, folk er efter dem p.ga pengene! Jeg dømmer ikke folk på om de gør’ den slags, det er deres valg og ingen skal fortælle dem at de ikke må eller hvad det nu gøre..  Så længe at, de begge har en klar aftale om hvad dér skal forgå på deres date? Så jeg ser det ikke som at ” sælge sin krop” for at tage på date med disse folk, det er jo en hoppy for nogen mennesker (det først lige kommet til Danmark nu her) Og  jeg, tror faktisk at det bliver ret stort. Så sidder i sikkert og tænker om jeg selv kunne finde på at tag’ på date med en Sugardaddy? HAHA.. Jeg ved det virkelig, ikke! Jeg er jo single og hvis jeg skulle på date med en rig – mand og jeg bare var klar over at det KUN var en date, så kan jeg ikke se hvorfor jeg ikke ville det? Altså, ikke hvis det var en gammel -mand.. HAHA! Men mere en jeg syntes om.. Hvad synes i om det?  Og hvad tænker i om denne slags? I KAN SE MERE PÅ SUGARDATERS.DK!

__________________________________________________________________________________________________________

(Indlægge er sponsoret af SugarDates ( 100 % mine egen meninger)

foto (1)

    Leave a Reply