KAGELAND/ IGÅR / VENINDE ♥

27. juni 2014

foto 5

foto 3

foto 3 (1)

foto 1

foto 4

foto 1

Hej bloggen.

Det ser sundt ud ikke?! Haha.. Not! Igår var jeg hos min veninde, Mia og hygge! Hun skulle bage end masse kager og jeg fik lov til at smage løs! Hun vil forresten gerne være, konditor! (Der skal vist, trænes igennem idag!!) Men ja.. Jeg får jo ikke tit kage og når jeg gør’ kan jeg bare ikke holde igen!! Hendes to skønne hunde Eddie + Louie, er de sødeste hunde! Jeg glæder mig sådan til den dag, jeg selv får hunde! Nu må jeg svede de kager ud af mig! HAHA! Vi blogges ved!

_________________________________________________________________________________________

FØLG MIG PÅ FACEBOOK/HER/ FØLG MIG PÅ INSTAGRAM/HER/FØLG MIG PÅ YOUTUBE-KANAL/HER/FØLG MIG PÅ BLOGLOVIN/HER.

    Skriv en kommentar