MONDAY LOVE – LIFE IS GOOD!

juni 30, 2014

Hej bloggen!

Jeg er så træt lige nu! Dagen har været så lang… Jeg mødtes med Sandra nede i byen og vi tog på Det Gamle Apotek og spiste lækkert frokost! Har nemlig aldrig været derinde før og det var alle pengene værd! Hvorfor har jeg aldrig været derinde?? Vi tog herhjem efter og smuttet over til mine negle -dame.. Efter det kørt vi hen’ og hentede Michelle og tog på ” Pepsi Max shoppingtur ”  I Bilka! Haha. Det er nemlig på tilbud lige nu.. 6 lifter for 40 kroner? Must have! Lige nu skal jeg bare falde til.. Imorgen, har jeg jo et vigtig møde.. Glæder mig til at fortælle meget mere om! Har i haft en dejlig dag?

foto 1 (8)

 Laksesalaten smagt så godt! Helt bestemt et must have.. Skal så meget derind snart igen og spise!  Sandra fik også det samme som jeg. Vi hygge så meget!

foto 3 (7)

foto (2)

foto 2 (8)

Sandra med på et Selfie.. True must – love!

foto 2 (7)

 • Reply
  Isabella
  juni 30, 2014 at 6:58 pm

  Hej søde smukke hamsa! Syntes du er så sød når du giver dig tid til dine fans og svarer på deres kommentarer. Fuck dem der hater, de er bare Jaloux på at du er så sej, sød og pæn. Når du bliver ked af det bliver jeg ked af det. Dine råd/tips hjælper rigtig meget. Du er bare en super mega monster sød person

  • Reply
   Hamsa Yassin
   juni 30, 2014 at 10:18 pm

   Hej søde! Hvor er du sød! Tak for det søde kommenter! Love<3

 • Reply
  Isabella
  juni 30, 2014 at 6:58 pm

  Hej søde smukke hamsa! Syntes du er så sød når du giver dig tid til dine fans og svarer på deres kommentarer. Fuck dem der hater, de er bare Jaloux på at du er så sej, sød og pæn. Når du bliver ked af det bliver jeg ked af det. Dine råd/tips hjælper rigtig meget. Du er bare en super mega monster sød person

  • Reply
   Hamsa Yassin
   juni 30, 2014 at 10:18 pm

   Hej søde! Hvor er du sød! Tak for det søde kommenter! Love<3

Leave a Reply