ER JEG BLEVET EN FODBOLD FREAK?! GO’ BRASILIEN!

4. juli 2014

HEJ BLOGGEN.

Jeg går jo helt amok herhjemme! Jeg plejere aldrig at se fodbold! Kun når dér er VM/EM. Så vil jeg gerne se det! Især når det er VM..  Jeg holder helt bestemt med Brasilen og det har jeg faktisk gjort i mange år nu! HAHA! Jeg kan huske helt tilbage til dengang, hvor de vandt VM for mange år siden, hvor Ronaldo, Ronaldinho spillede på det Brasliske-landshold! Sidder og ser det lige nu med Michelle og vi går helt amok! I skulle næsten se, da Brasilien scorede efter de små 7 minutter.. Min yndlings-spiller er Neymar! Han er ung, dygtig  og fucking lækker.. EKSTREM, lækker faktisk! Vi hygger os herhjemme med Fodbod, frugt og end masse håb om at Brasilien kommer i semifinalen.

foto 4 (4)

foto 1 (6)

Michelle, gik lige amok med at skære mango! Jeg stod som altid bare og snakket.. HAHA!  Jeg skulle jo lige ta’ end masse gode billeder til bloggen ikke? Hehe.. Ha’ en dejlig aften og pas godt på jer selv!

foto 5 (3)

foto 2 (6)

foto 3 (6)

foto 1 (7)

    Skriv en kommentar